ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Η Deutsche Telekom επιλέγει το Nextloud για όλους τους εταιρικούς χρήστες της


Οδηγίες για εγκατάσταση Nextcloud για τις ανάγκες ενός οργανισμού.


Η αποθήκευση αρχείων σε δημόσια clouds όπως το Microsoft OneDrive, το Google One και το Dropbox είναι μια κοινή πρακτική για την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Αλλά, εάν θέλετε απόρρητο, θα θέλατε πιθανώς ένα ιδιωτικό σύννεφο( cloud ), όπως το ανοιχτού κώδικα Nextcloud. Εάν είστε τεχνικά ικανοί, μπορείτε να ρυθμίσετε το Nextcloud στον δικό σας τοπικό ή απομακρυσμένο διακομιστή Linux. Εάν δεν είστε αυτός ο τύπος ή η κοπέλα, μπορείτε να κανονίσετε να δημιουργήσετε τη δική σας παρουσία Nextcloud από έναν τοπικό πάροχο υπηρεσιών.

Ή, τώρα, αν χρειάζεστε προστασία της ιδιωτικής ζωής και την υποστήριξη μιας μεγάλης ευρωπαϊκής εταιρείας τεχνολογίας, η Deutsche Telekom, η μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή εταιρεία της Ευρώπης, μπορεί να δημιουργήσει το Nextcloud για εσάς.

Από τις 11 Ιανουαρίου, η Deutsche Telekom και η Nextcloud GmbH προσφέρουν στην Γερμανία και την Αυστρία, μια πλατφόρμα συνεργασίας περιεχομένου που είναι έτοιμη για επιχειρήσεις, που φιλοξενείται στην Ευρώπη. Αυτό θα προσφέρει ένα επεκτάσιμο και ολοκληρωμένο cloud ψηφιακής συνεργασίας για επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και κυβερνήσεις. Με αυτό, η επιχείρησή σας θα διατηρήσει την παραγωγικότητα για εργασία από το σπίτι κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid και μετά.

Αυτή η διαχειριζόμενη υπηρεσία cloud βασίζεται στο Nextcloud Hub 20.04. Εκτός από την παροχή των εξαιρετικών διακομιστών αρχείων Infrastructure-as-a-Service (IaaS), το Nextcloud είναι γνωστό για την παροχή ασφαλών δεδομένων και ανταλλαγής εγγράφων με δυνατότητες ηλεκτρονικής επεξεργασίας. Επιπλέον, τώρα συνοδεύεται από συνομιλία και τηλεδιάσκεψη και διαχείριση εργασιών και ημερολογίου. Οι χρήστες σας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού ή εφαρμογών για φορητές συσκευές Linux, macOS και Windows για υπολογιστές και Android και iOS. Τα δεδομένα σας φιλοξενούνται με ασφάλεια στα κέντρα δεδομένων ΕΕ της Deutsche Telekom για να εγγυηθούν την επεκτασιμότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια της επιχείρησής σας.

Γιατί το κάνει αυτό η Deutsche Telekom;

Ο Hagen Rickmann, Διευθύνων Σύμβουλος Business Customers της Telekom Deutschland, εξήγησε: «Το 2021 θα είναι έτος ανοικοδόμησης των οικονομιών μας και το δεύτερο κύμα του Covid-19 έχει επιταχύνει περαιτέρω την ανάγκη για εξ αποστάσεως συνεργασία, με πολλούς υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι». Λοιπόν, ναι, αυτό είναι ένα έργο από το σπίτι. Όμως, είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Ο Rickmann συνέχισε, “Η αυξημένη συχνότητα ψηφιακών επιθέσεων και οι κίνδυνοι από παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής έχουν αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια και την ψηφιακή ανεξαρτησία. Υπάρχει σαφής απαίτηση από οργανισμούς και φορείς χάραξης πολιτικής για καλύτερη προστασία των δεδομένων των πελατών, περισσότερη διαφάνεια σχετικά με την ασφάλεια και την αποθήκευση δεδομένων και σεβασμός του απορρήτου από τους προμηθευτές cloud. Έτσι, συνεργαστήκαμε για να παρέχουμε μια πλατφόρμα συνεργασίας ανοιχτού κώδικα, 100% φιλοξενούμενη στην ΕΕ, διαφανή και σεβόμενη το απόρρητο.”

Αυτό το τελευταίο αποτελεί σημαντικό μέρος της πρωτοβουλίας GAIA-X της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για μια προσπάθεια δημιουργίας μιας ομοσπονδιακής ευρωπαϊκής υποδομής ανοιχτών δεδομένων.

Ο Frank Karlitschek, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Nextcloud πρόσθεσε: “Με όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες, κυβερνητικούς οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα που χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud, βλέπουμε μια συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για ευρωπαϊκή κυριαρχία δεδομένων. Σε μια οικονομία που βασίζεται στα δεδομένα, χρειαζόμαστε πλατφόρμες που εγγυώνται τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Μαζί με την Deutsche Telekom, το Nextcloud προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική με σημαντικά οφέλη όσον αφορά τη διαχείριση μέσω εμπιστοσύνης, επεκτασιμότητας και προσαρμοστικότητας.”

Πηγή άρθρου: https://www.zdnet.com/

One thought on “Η Deutsche Telekom επιλέγει το Nextloud για όλους τους εταιρικούς χρήστες της

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com