ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Webinar του Open Source Observatory (OSOR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής -11/02/2020

Το Παρατηρητήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Ανοιχτό Κώδικα (Open Source Observatory – OSOR) διοργανώνει στο webinar μας: “Εισαγωγή στο νέο OSOR και το Knowledge Centre του“.

Ο κύριος σκοπός αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει τις νέες αλλαγές στο OSOR και να συγκεντρώσει τα σχόλιά σας για τη διαμόρφωση του OSOR γύρω από τις ανάγκες σας και να παράγει περιεχόμενο σχετικό με εσάς.

Στόχος του OSOR είναι να δημοσιεύει μια ποικιλία πληροφοριών και συνδέσμους σε εξωτερικούς πόρους για άτομα που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ανάπτυξη του OSS σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και πέραν αυτής. Συγκεκριμένα, το Knowledge Centre του έχει αρχίσει να συλλέγει εκθέσεις εθνικών πληροφοριών, κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων ανοικτού πηγαίου κώδικα, μελέτες περιπτώσεων και άλλους ειδικούς πόρους.

Ο κύριος σκοπός αυτού του webinar είναι να παρουσιάσει αυτές τις νέες αλλαγές και να συγκεντρώσει τα σχόλια για την διαμόρφωση του OSOR.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2020 από τις 13:00 έως τις 14:00 ώρα CET.

Για να εγγραφείτε στο webinar, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/OSORKnowledgeCentreWebinarRegistration.

Αν δεν μπορείτε να το παρακολουθήσετε  μπορείτε να εγγραφείτε εδώ για να σας αποσταλεί  το υποστηρικτικό υλικό μετά το webinar.

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com