ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Νέα από τον πλανήτη…planet.ellak.gr: Έρχεται το WordCamp Thessaloniki 2019!

by: WordPress Greek Community

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress διοργανώνει το τέταρτο κατά σειρά τοπικό της WordCamp. Συγκεκριμένα, φέτος έχει τη χαρά να ανακοινώσει και να διοργανώσει 2 WordCamp event μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, καθιερώνοντας το πανελλαδικά ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεχνολογικό συνέδριο!

Σε συνέχεια του επιτυχημένου WordCamp Athens 2019, το WordCamp Thessaloniki επιστρέφει στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019, όπου θα φιλοξενηθεί και πάλι στους εξαιρετικούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα φιλοξενήσει ομιλίες και συμμετέχοντες με κοινό ενδιαφέρον την αποτελεσματική προβολή μέσα από το Διαδίκτυο.

Πού γίνεται το συνέδριο;

Φέτος λοιπόν κλείνουμε το ραντεβού μας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2,στις αίθουσες Αιμίλιος Ριάδης και Μουσείο το Σάββατο 12 Οκτωβρίου το main event, τις ομιλίες και το networking. Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε  για το contributor day, το οποίο αφορά όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινότητα.

Κάλεσμα για χορηγούς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις το τέταρτο τοπικό WordCamp της Κοινότητας, προωθώντας ταυτόχρονα τη φίρμα σου, γίνε χορηγός στο WordCamp Thessaloniki 2019. Δες τα διαθέσιμα πακέτα που σχεδίασε για σένα η οργανωτική ομάδα και επέλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Κάλεσμα για Ομιλητές

Αν θέλεις να μοιραστείς με την Ελληνική Κοινότητα του WordPress την εμπειρία, τις γνώσεις σου, την ιστορία σου, γύρω από τεχνικά και άλλα δημιουργικά ζητήματα που πιστεύεις ότι θα βοηθήσουν το κοινό του WordCamp Thessaloniki 2019, σύντομα το κάλεσμα για ομιλητές θα είναι ενεργό για να κάνεις την αίτησή σου. Αναζητούμε ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους, πείρα και γνώσεις πάνω στο αντικείμενό τους, αμεσότητα προς το κοινό και μεταδοτικότητα.

Εισιτήρια


Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα σε λίγες μέρες, για να αποκτήσεις το μαγικό χαρτάκι της εισόδου. Παρακολούθησε ενδιαφέρουσες ομιλίες για το δημοφιλέστερο CMS και ανακατέψου με το πλήθος. Έλα να γίνεις κομμάτι της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress και να ζήσεις μαζί μας αυτή την εμπειρία.

Πηγή άρθρου: https://planet.ellak.gr/ /https://wpgreece.org

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com