ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ HEL.L.U.G. – 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Μαρτίου 2019, θα διεξαχθεί η  Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (HEL.L.U.G.). Η συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν σε αίθουσα τωνεγκαταστάσεων του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών (H.U.A.), στην οδό Ομήρου 9, Ταύρος από τις 17:30 έως και τις 21:30.

ΘΕΜΑΤΑ ΓΣ:
Στα πλαίσια της Γ. Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί:
* Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μελών.
* Εκλογή του Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ.
* Απολογισμός απερχόμενου ΔΣ και ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του
Συλλόγου 2018-2019.
* Οικονομικός Απολογισμός-Έκθεση Ελ. Επιτροπής και ψηφοφορία για την
απαλλαγή του τρέχοντος Δ.Σ.
* Εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής (E.E).
* Εκλογή νέου ΔΣ.
* Ανοιχτή συζήτηση θεμάτων σχετικών με το Σύλλογο.
* Εγγραφές νέων μελών.

 

Ο HEL.L.U.G., ο ιστορικότερος Σύλλογος Χρηστών Linux στην Ελλάδα, ιδρυμένος το 1998, έχει σαν στόχο την προώθηση και διάδοση της χρήσης και των αξιών του Ελεύθερου Λογισμικού. Το Ελεύθερο Λογισμικό, εκτός το λειτουργικό σύστημα Linux και τις χιλιάδες εφαρμογές, περιλαμβάνει μια ολόκληρη φιλοσοφία για την ελευθερία χρήσης, συμμετοχής, και σχεδιασμού.

Η συμμετοχή στην συνέλευση είναι ελεύθερη, όπου και μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τους στόχους του HEL.L.U.G., να λύσετε τυχόν απορίες σας για το Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό και να συζητήσετε για το ελεύθερο λογισμικό γενικότερα με τα μέλη του HEL.L.U.G.

Στις εκλογές έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη. Τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Περισσότερες πληροφορίες https://hellug.gr/

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com