ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Νέα από τον πλανήτη…planet.ellak.gr: Ενημέρωση εφαρμογής MyUoM: Version 1.2!

by: Κοινότητα Ανοικτού Λογισμικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Με χαρά που ανακοινώνουμε τη διάθεση της νέας έκδοσης 1.2.0 του myUoM, η οποία φέρνει μεταξύ άλλων αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Το αναπτυξιακό μας τμήμα εργάστηκε αφοσιωμένα για να φέρει αυτές τις αλλαγές, που επικεντρώνται σε σημαντικές πληροφορίες και λειτουργίες της εφαρμογής μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι ενημερώσεις θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης της πλατφόρμας μας και θα καταστήσουν την εφαρμογή ακόμη πιο χρήσιμη.

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 1.2.0:

  1. Αλλαγές στους πρωτοετείς: Προστέθηκαν νέοι πόροι και πληροφορίες που αφορούν τους πρωτοετείς, για να τους βοηθήσουμε να προετοιμαστούν καλύτερα για την πρώτη τους εμπειρία στο πανεπιστήμιο.
  2. Ενημερωμένο μενού εστιατορίου: Το μενού του εστιατορίου έχει ανανεωθεί με νέες επιλογές και προϊόντα για να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών.
  3. Προσθήκη φόρμας αξιολόγησης στις ρυθμίσεις: Προστέθηκε μια φόρμα αξιολόγησης στις ρυθμίσεις, που επιτρέπει στους χρήστες να παρέχουν ανατροφοδότηση και προτάσεις για τη βελτίωση της πλατφόρμας. Οποιοδήποτε σχόλιο μας βοηθάει να κάνουμε την εφαρμογή καλύτερη.
  4. Βελτιωμένος Χάρτης: Προσθέσαμε ακόμη και πιο απλό τρόπο για να βρείτε τον δρόμο σας στο πανεπιστήμιο μας, με ακριβέστερες οδηγίες και ενημερωμένους χάρτες, προσφέροντας μια ευκολότερη εμπειρία χρήσης για όλους τους χρήστες.

Πώς να ενημερώσετε την εφαρμογή:

Εάν ανυπομονείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 1.2.0 του myUoM, δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή σας:

Αυτόματες ενημερώσεις: Για τους περισσότερους χρήστες, η εφαρμογή θα ενημερώνεται αυτόματα. Απλώς ανοίξτε το myUoM και θα βρείτε την τελευταία έκδοση να σας περιμένει.

Έχετε πρόβλημα; Καθαρίστε την προσωρινή μνήμη σας: Αν δεν δείτε αμέσως την ενημέρωση, δοκιμάστε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανανέωση της εφαρμογής και να διασφαλίσει ότι έχετε πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε: Σε ορισμένες περιπτώσεις, αν εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση στην έκδοση 1.2.0, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας και στη συνέχεια να την επανεγκαταστήσετε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη ρύθμιση “Εγκατάσταση εφαρμογής” στο Google Chrome και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Ενθαρρύνουμε όλους τους χρήστες να επωφεληθούν από αυτές τις νέες λειτουργίες και βελτιώσεις. Τα σχόλιά σας είναι ανεκτίμητα για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε περαιτέρω την πλατφόρμα μας και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες σας.

Συμβολή στο έργο ανοικτού κώδικα του myUoM:

Πιστεύουμε ότι οι καλύτερες ιδέες συχνά προέρχονται από την κοινότητα που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα καθημερινά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε καταστήσει το myUoM ένα έργο ανοικτού κώδικα. Αν είστε παθιασμένοι με τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό ή απλά έχετε σπουδαίες ιδέες να μοιραστείτε, σας καλωσορίζουμε να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία μας για το έργο ανοιχτού κώδικα. Συμβάλλετε στο αποθετήριο του έργου μας στο GitLab.

Σε επερχόμενο άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις ιδέες μας για το μέλλον του myUoM. Αλλά εδώ είναι το συναρπαστικό μέρος: θέλουμε εσείς, οι χρήστες που γνωρίζουν καλύτερα την πλατφόρμα, να συμμετέχετε στην υλοποίηση αυτών των ιδεών. Θα αναζητήσουμε συνεισφορές της κοινότητας για να βοηθήσουμε να γίνουν αυτές οι ιδέες πραγματικότητα. Προσεχώς θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας για το MyUoM όπου θα ξεκινήσουμε από τις πολύ βασικές τεχνολογίες μέχρι αρκετά προχωρημένα θέματα, ώστε να μπορέσουμε να το εξελίξουμε σαν εφαρμογή και να το διατηρήσουμε επαρκώς ενημερωμένο. Το MyUoM χρησιμοποιείται και σε άλλα πανεπιστήμια οπότε αυτό ανοίγει ευκαιρίες για οποιονδήποτε εξοικειωθεί με το πρότζεκτ.

Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στο ταξίδι του myUoM. Η συμμετοχή και οι συνεισφορές σας είναι αυτές που κάνουν την πλατφόρμα μας να ευδοκιμεί και ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί.

Πηγή άρθρου: https://planet.ellak.gr/ , https://opensource.uom.gr

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com