ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Ηackathon Serres 2023: 5-7 Μαΐου 2023

Η τεχνολογική κοινότητα Σερρών SerresTech.gr και το ΔΙΠΑΕ Σερρών – Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών διοργανώνουν το 5ο Hackathon Serres με θέμα “Algorithms in practice” από την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 2019 και το “διάλειμμα” μερικών ετών λόγω COVID19 ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται αυτή τη φορά με την εμπειρία 4 επιτυχών διοργανώσεων (2016, 2017, 2018, 2019) καθώς και με την υποστήριξη περισσότερων φορέων και εταιρειών.

Στις 5, 6 και 7 Μαΐου και για 42 συνεχόμενες ώρες (όσο διαρκεί ο Κλασικός Μαραθώνιος) 30 και πλέον άτομα – φοιτητές, προγραμματιστές και άνθρωποι που αγαπούν την τεχνολογία και τον προγραμματισμό – συγκεντρώνονται στο χώρο του ΔΙΠΑΕ Σερρών με στόχο την δημιουργία εφαρμογών ανοιχτού κώδικα (open source) web, κινητών τηλεφώνων αλλά και άλλων τεχνολογιών με στόχο την επίλυση πραγματικών προβλημάτων με ρεαλιστικά δεδομένα.

Στους νικητές θα δοθούν πλούσια έπαθλα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν έντυπη βεβαίωση συμμετοχής, μετάλλιο και αναμνηστικά.

Την διοργάνωση υποστηρίζουν πλήθος τοπικών και όχι μόνο εταιρειών, φορέων, μέσων μαζικής ενημέρωσης και εθελοντών.

Μάθετε περισσότερα στο http://hackathon.serrestech.gr.

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com