ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Εγγραφές στο συνέδριο KDE Akademy

Το Akademy είναι το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του KDE, μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες Ελεύθερου Λογισμικού στον κόσμο. Είναι μια δωρεάν, μη εμπορική εκδήλωση που διοργανώνεται από την Κοινότητα του KDE. Το Akademy 2023 είναι μια υβριδική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη και στο Διαδίκτυο από το Σάββατο 15 έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου. Θα υπάρξει μια παραδοσιακή εκδήλωση καλωσορίσματος την Παρασκευή το απόγευμα.

Το συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες συμμετέχοντες από την παγκόσμια κοινότητα του KDE για να συζητήσουν και να σχεδιάσουν το μέλλον της Κοινότητας και της τεχνολογίας της. Θα παρευρεθούν επίσης πολλοί συμμετέχοντες από την ευρύτερη κοινότητα του Ελεύθερου και Ανοικτού Λογισμικού και χρήστες.

Κώδικας δεοντολογίας

Το Akademy 2023 έχει έναν Κώδικα Δεοντολογίας για να διασφαλίσει ότι η εκδήλωση είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους. Ως Κοινότητα, εκτιμούμε και σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, φυλής, ικανότητας, μεγέθους ή προτιμώμενου περιβάλλοντος εργασίας. Δεν θα ανεχτούμε δυσφήμιση, κατάχρηση ή παρενόχληση σε οποιαδήποτε μορφή.

Μέτρα ενάντια στον Covid-19

Θα παρέχουμε μάσκες και τεστ για όσους τα θέλουν. Εάν οι συνθήκες επιδεινωθούν, μπορεί επίσης να χρειαστεί να λάβουμε πρόσθετα μέτρα τα οποία θα ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Η συμμετοχή στο Akademy είναι δωρεάν, ωστόσο θα πρέπει να εγγραφείτε για να κλείσετε τη θέση σας

Εάν είστε νέος στο KDE & το Akademy, θα χρειαστείτε πρώτα έναν λογαριασμό ταυτότητας KDE για να εγγραφείτε

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αφού εγγραφείτε, για να συμμετάσχετε online εγγραφείτε στο χώρο του Akademy στον διακομιστή Matrix του KDE

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ

Αν ενδιαφέρεστε να μας δείξετε το project που δουλεύετε, μπορείτε να μας στείλετε την παρουσίασή σας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Πηγή άρθρου: https://opensource.uom.gr

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com