ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

To WordCamp Europe 2023 στην Αθήνα: 8-10 Ιουνίου 2023

Το WordCamp Europe είναι ένα άτυπο συνέδριο που οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή κοινότητα του WordPress , όπου συζητούνται όλα τα θέματα που αφορούν το WordPress, γίνεται ανταλλαγή ιδεών και φυσικά γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής από τις 8 έως και τις 10 Ιουνίου του 2023.

Αλλά… τι είναι το WordPress;

Το WordPress είναι το μεγαλύτερο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου στον κόσμο, που τροφοδοτεί πάνω από το 43% (Ιανουάριος 2022) όλων των ιστότοπων στον ιστό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Λευκού Οίκου, της Mercedes-Benz… ακόμα και της Beyoncé.

Το WordPress δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο CMS στον κόσμο, αλλά είναι επίσης ανοιχτού κώδικα, που ουσιαστικά σημαίνει ότι είναι ελεύθερο στη χρήση!

Τι να κάνετε στο WordCamp Europe

Πάντα γίνονται πολλά στο WordCamp Europe και η φετινή εκδήλωση δεν θα είναι διαφορετική. Από τις πολλές ομιλίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, μέχρι την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε παρακολουθώντας μια από τις πολλές πρακτικές συνεδρίες και εργαστήρια καθώς και τη δικτύωση με όλους τους συμμετέχοντες.

Στα WordCamp θα υπάρχει μια ευρεία επιλογή θεμάτων που στοχεύουν σε όλα τα επίπεδα γνώσης και εμπειρίας του WordPress, που σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας ενδιαφέρει

Εκτός από τις ομιλίες, μπορείτε να συναντήσετε τους χορηγούς της εκδήλωσης, από πολύ μεγάλες εταιρείες μέχρι και μικρότερες εξειδικευμένες, με τους οποίους μπορείτε να μιλήσετε, να λάβετε μέρος σε επιδείξεις προϊόντων και να συνομιλήσετε με υπαλλήλους αυτών των εταιρειών.

Θα μπορείτε επίσης να συναντήσετε άλλα μέλη της κοινότητας του WordPress, κάποιον που έχετε ακολουθήσει στο Twitter, σε ομάδες χρηστών ή να συναντήσετε ένα οικείο πρόσωπο από προηγούμενο WordCamp. Το WCEU είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε φίλους, παλιούς και νέους.

Διαβάστε περισσότερα για το WordCamp Europe 2023 στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com