ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

To WordCamp Athens 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – στις 9 – 10 Απριλίου 2022

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens ανακοινώνει την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του συνεδρίου. Ο νέος χώρος είναι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! στις 9 – 10 Απριλίου του 2022.

[Copyright Μέγαρο Μουσικής Αθηνών]

Η Ελληνική Κοινότητα WordPress

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress, είναι ενθουσιασμένη που διοργανώνει το WordCamp Athens 2022 με φυσική παρουσία. Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχει οργανώσει συνολικά 6 WordCamps εκ των οποίων το ένα ήταν online. Επιπλέον έχουν γίνει Meetups στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Όλυμπο, Σύρο και πολλά online meetups. Είναι μια πραγματικά δραστήρια κοινότητα και μια από τις μεγαλύτερες στην Νότια Ευρώπη.

To WordCamp Athens 2022

Το WordCamp Athens 2022 είναι ανοιχτό προς όλους τους ανθρώπους, φτάνει να σέβονται τον Κώδικα Συμπεριφοράς & Δεοντολογίας των WordCamps. Μπορούν όλοι να συμμετάσχουν και να το παρακολουθήσουν ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων και τον βαθμό εξοικείωσης τους με το περιβάλλον του WordPress.

Το WordCamp Athens 2022 είναι ένα Τεχνολογικό Συνέδριο που φιλοξενεί μια πλούσια γκάμα θεματολογίας πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις και αναζητήσεις σχετικά με το WordPress.

Διαβάστε περισσότερα για το WordCamp Athens 2022 στο https://athens.wordcamp.org/2022/

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com