ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα για συμμετοχή στην δράση αναδιανομής φορητών υπολογιστών για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

Ως Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ)  προσπαθούμε να καταγράψουμε τις ανάγκες και την εθελοντική προσφορά που υπάρχει προκειμένου να συγκεντρωθούν φορητοί υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούνται, να διαμορφωθούν με το κατάλληλο λογισμικό ανοιχτού κώδικα (Linux, Libre Office, Firefox κλπ.) για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης και να διανεμηθούν σε οικογένειες που τους έχουν ανάγκη. 

Συμπληρώνοντας τη φόρμα αυτή, εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας και μας δίνετε την άδεια να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την οργάνωση της δράσης στην περιοχή σας. Στόχος είναι να συνεργαστούμε με Δήμους, Πανεπιστήμια και όσους άλλους φορείς θέλουν να συμμετάσχουν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Φόρμα  συμμετοχής https://survey.ellak.gr/index.php?r=survey/index&sid=997363&lang=en 

10 thoughts on “Κάλεσμα για συμμετοχή στην δράση αναδιανομής φορητών υπολογιστών για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

  1. Εξαιρετική πρωτοβουλία η αναδιανομή υπολογιστών.
    Επικοινωνώ μαζί σας εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων Μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, γιατί η φόρμα συλλογής αναγκών έχει κλείσει.
    Εχουμε κάνει καταγραφή αναγκών στο σχολείο μας και 45 οικογένειες έχουν απόλυτη ανάγκη από υπολογιστή.
    Από το δήμο δεν έχουμε δει κάποια οποιαδήποτε ανταπόκριση πάρα τις οχλησεις μας.
    Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

    • Καλημέρα σας, η φόρμα συλλογής αναγκών θα ανοίξει μόλις ολοκληρωθεί η οργάνωση της συλλογής του φορητών υπολογιστών

  2. Εξαιρετική πρωτοβουλία! Ως Βοηθός Γενική Διευθύντρια Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ΕΥΔΑΠ δηλώνω τη διάθεσή μας να συμβάλλουμε με τους συνεργάτες μου στη διαμόρφωση των laptops.

  3. Γεια σας ονομάζομαι ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΑ και είμαι συντονίστρια της Κοινωνικής ιματιοθηκη της Ιεράς μητρόπολης Αιγιαλείας κ Καλαβρύτων και του Δήμου Αιγιαλειας θα μας ενδιέφερε να προωθήσουμε την συγκεκριμένη δράση..

  4. Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σε σύνολο 380 μαθητών πρωτοβάθμιας, χρειάζονται βοήθεια 110. Οι 40 από αυτούς δεν έχουν σχεφον καμία πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέσο.
    Ευχαριστούμε νπολυ για αυτή την σημαντική πρωτοβουλία.

  5. Θαυμάσια πρωτοβουλία! Στο 47ο νηπιαγωγείο Αθηνών έχουμε 5 παιδιά που χρειάζονται υπολογιστή και ακόμη δεν έχουμε λάβει κάτι από Δήμο ή ΥΠΑΙΘ. Μακάρι να ανοίξει πάλι η φόρμα για να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας. Ονομάζομαι Σοφία Σαΐτη (προϊσταμένη)

  6. Mπράβο σας για την πρωτοβουλία. Ίσως θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε και την εφαρμογή Webex στους υπολογιστές για να διευκολύνετε τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές που τους χρειάζονται. Μέσω εφαρμογής είναι νομίζω πιο σταθερή η σύνδεση και έχει σίγουρα περισσότερες επιλογές για τους διδάσκοντες.
    Εδώ βρήκα μια λύση για Webex & Ubuntu, αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα!
    https://gist.github.com/mshkrebtan/407786e334847544b40e7d6a8a53d247

  7. Ειμαι εκπαιδευτικος πεο1 αοσπασμένη στο κπε χρειάζομαι προσωπικά 1 λάπτοπ για να ανταποκρυθω στην τηλεργασία που πρέπει να κάνω ενόψη της δουλειάς μου στο κπε παρακαλώ πολύ για την άμμεση παραχώρηση ευχαριστώ περιμμένω την απάντησή σας

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com