ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Commit 2020: Ένα 24ώρο συνέδριο από το GitLab στις 26/08

Το Commit  2020 του GitLab είναι ένα 24ωρο διαδικτυακό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 26/08 , και επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους  σε οποιαδήποτε ζώνη ώρας να συμμετέχουν σε οκτώ διαφορετικές θεματικές ενότητες. Οι ομιλητές από την Google, τη Microsoft, την T-Mobile, το VMware, το State Farm, την US Airforce και άλλους θα συναντηθούν για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εμβαθύβουν στο κόσμο του DevOps.

Οι θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνουν πάνελ, επιδείξεις και παρουσιάσεις από πρωτοπόρους στον χώρο. Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια πιστοποίηση GitLab, να αλληλεπιδράσετε με συνεργάτες και να μιλήσετε με τους ηγέτες του DevOps στο Q&Α session.

Θεματικές ενότητες

  • Leading Transformation

Μάθετε πώς οι μεγάλοι και μικροί οργανισμοί  έχουν μεταμορφώσει την κουλτούρα και τα εργαλεία τους για τον εξορθολογισμό της ανάπτυξης, των επικοινωνιών και της διακυβέρνησης για να δώσουν περισσότερη αξία στα έργα τους

  • GitLab How-tos, Tips, and Tricks

Ελάτε να ακούσετε από τους χρήστες και τεχνικούς του GitLab καθώς μοιράζονται τις ιστορίες επιτυχίας τους (και τις ιστορίες τρόμου!) Σχετικά με τη χρήση του GitLab στον πραγματικό κόσμο.

  • Public Sector – Leading Transformation

Ανακαλύψτε πώς να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που επιτρέπει στον  δημόσιο τομέα να καινοτομεί, να επιβιώνει και να επιτυγχάνει με ταχύτητα Μάθετε πώς οι ομάδες εξορθολογίζουν την ανάπτυξη και σχεδιάζουν νέα παραδείγματα για να αποδίδουν την αξία γρηγορότερα χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια ή η συμμόρφωση.

  • Cloud Native DevOps

Μάθετε σχετικά με το σχεδιασμό,και την ανάπτυξη πολλαπλών cloud, ασφαλών, ανθεκτικών, επεκτάσιμων εφαρμογών χρησιμοποιώντας το cloud και το Kubernetes.

  • Remote, but Always Connected

Σε αυτό το κομμάτι, θα μάθετε πώς αυτοί στην ευρύτερη κοινότητα  μετατρέποουν την απομακρυσμένη εργασία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω ασύγχρονης συνεργασίας και επικοινωνίας

  • DevSecOps and Compliance

Εξερευνήστε πώς οι ομάδες μειώνουν τον κίνδυνο, αλλάζουν  και αντιμετωπίζουν προκλήσεις ασφάλειας και συμμόρφωσης με το GitLab. Δείτε πώς άλλοι οργανισμοί ενσωματώνουν τη συμμόρφωση στις ροές εργασίας τους για να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν προγράμματα διαχείρισης συμμόρφωσης που μπορούν να συμβαδίζουν με την επιταχυνόμενη ανάπτυξη και τον ρυθμό των κανονιστικών αλλαγών.

Η παρακολούθηση του Commit 2020 είναι δωρεάν!
Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή!

Δείτε περισσότερα στο https://about.gitlab.com/events/commit/

Leave a Comment