ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Ευχάριστα νέα για την Ελληνική κοινότητα WordPress στο 2ο WordPress Patras meetup

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2o WordPress Patras meetup της τοπικής κοινότητας WordPress.

Στην έναρξη της συνάντησης οι εθελοντές διοργανωτές του meetup, είχαν ευχάριστα νέα να μοιραστούν με την κοινότητα του WordPress στην Πάτρα. Η κοινότητα της Πάτρας αναγνωρίστηκε και επίσημα από την κοινότητα του wordpress.org ως Patras WordPress Meetup Group

“Τι είναι το  Patras WordPress Meetup Group; Είμαστε μία ομάδα developers, φοιτητών, bloggers, designers και απλών χρηστών του WordPress που ζούμε στην Πάτρα και θέλουμε να γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρία με άλλους χρήστες του WordPress.  


Όλοι όσοι αγαπούν ή και θέλουν να γνωρίσουν το open source WordPress είναι καλοδεχούμενοι — μπείτε στην ομάδα μας! Η μόνη προϋπόθεση είναι να ακολουθούν τον Κώδικα συμπεριφοράς.”

Join Us: https://www.meetup.com/Patras-WordPress-Meetup-Group/

Μετά τα ευχάριστα αυτά νέα για την κοινότητα της Πάτρας, σειρά είχαν οι παρουσιάσεις.

  1. Η παρουσίαση του Δημήτρη Λάγιου αφορούσε WordPress Basics.  Τα πρώτα βήματα μετά την εγκατάσταση.
    Ο Δημήτρης μας εξήγησε ποιες είναι οι βασικές ρυθμίσεις που πρέπει να κάνει κανείς μετά την εγκατάσταση του WordPress, τις διαφορές μεταξύ σελίδων άρθρων και έδωσε βασικές οδηγίες διαχείρισης ενός WordPress ιστοτόπου.
  2. Ο Γεώργιος Ευστρατιάδης, μας έκανε να αναρωτηθούμε αν θα ακολουθούσαμε τον εαυτό μας στα social media μιλώντας μας για Τι είναι brand; Τι είναι content marketing και πως λειτουργεί σήμερα. Social media και τέχνη του storytelling

Μετά από κάθε παρουσίαση ακολούθησε session Q&A με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. 

Η τοπική κοινότητα ήδη συντονίζεται και σχεδιάζει το πρώτο meetup για το 2019. 

Ευχαριστούμε πολύ το POS4work για την φιλοξενία, καθώς και την InterMediaKT που ήταν χορηγός του event. .


Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων, γραμμένο σε PHP και MySQL. Το WordPress χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 36% των 100.000 δημοφιλέστερων ιστοτόπων και στο 51% των ιστοτόπων που χρησιμοποιούν CMS.


Η Ελληνική κοινότητα WordPress είναι μία εθελοντική προσπάθεια, η οποία έχει ως στόχο την παροχή υποστήριξης στους Έλληνες χρήστες του WordPress.

Σκοπός της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress,  είναι να φέρουμε σε επαφή τους designers και developers αλλά και όσους επιθυμούν να μάθουν το open-source WordPress στην Ελλάδα και να οργανώσουμε κοινές δράσεις.

Θα μας βρείτε:

Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από τα τοπικά WordPress Meetups σε πόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα..κ.α.Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com