ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

FOSS4G : Το μεγαλύτερο συνέδριο για το Ελεύθερο Γεωχωρικό Λογισμικό στις 26-30/08 στο Βουκουρέστι

Το FOSS4G σημαίνει Free and Open Source Software for Geospatial.  Είναι το κορυφαίο γεγονός για τον οργανισμό του OSGeo. Από την πρώτη συνάντηση, το 2006 στη Λωζάνη της Ελβετίας, το FOSS4G είναι η πιο σημαντική συνάντηση για το Γεωχωρικό λογισμικό Ανοιχτού κώδικα. Είναι ο τόπος όπου συναντάτε τους ανθρώπους που έγραψαν τα βιβλία που διαβάζετε στο πανεπιστήμιο, και οι συγγραφείς των blogs και των λογαριασμοί Twitter που ακολουθείτε.

Φέτος το FOSS4G θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου 2019 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ

Η ιστορία του FOSS4G είναι μια θαυμάσια ιστορία που έχει ρίζες στην αρχή αυτής της χιλιετίας, μέσα στις κοινότητες του GRASS και του MapServer. Η υποκείμενη ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια εκδήλωση που θα προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες,  τους φοιτητές και τους  καθηγητές τη δυνατότητα να συναντηθούν και να μιλάνε για ελεύθερο και ανοιχτό λογισμικό για γεωχωρική αποθήκευση, επεξεργασία και απεικόνιση.

Διαβάστε περισσότερα για το FOSS4G εδώ

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com