ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Αυτό τo Σαββατοκύριακο 4 & 5 Νοεμβρίου η #FOSSCOMM2017

Στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου ( Ελευθερίου Βενιζέλου  70, Καλλιθέα) διοργανώνεται η FOSSCOMM 2017, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, και συμμετέχουν σε αυτή κοινότητες, προγραμματιστές και εταιρείες που ασχολούνται με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στη Fosscomm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 9 συνέδρια Fosscomm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα, Λαμία, Αθήνα και Πειραιά αντίστοιχα.

Φέτος η Fosscomm θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Νοεμβρίου, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και θα περιλαμβάνει πάνω από 60 ομιλίες και εργαστήρια (workshops) σε θέματα Ανοιχτού λογισμικού, Ανοιχτού περιεχομένου, Ανοιχτών δεδομένων, Ανοιχτών τεχνολογιών, Ανοιχτής σχεδίασης και Ανοιχτών αδειών. Θα συγκεντρωθούν μέλη από την ακαδημαϊκή κοινότητα, το χώρο των κοινών, τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού, τις κοινότητες ανοιχτών τεχνολογιών, τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού και όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοιχτό κώδικα και τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της FOSSCOMM 2017 στο https://www.fosscomm.hua.gr , να εγκαταστήσετε την εφαρμογή  της FOSSCOMM 2017 από το playstore,  και μπορείτε να εγγραφείτε για να την παρακολουθήσετε δωρεάν μέσω της σελίδας της FOSSCOMM

Δείτε την ιστοσελίδα της FOSSCOMM 2017

Ακολουθήστε την  FOSSCOMM 2017 στο Facebook, στο twitter @fosscomm2017 

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com