ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα για δημιουργία καταλόγου προγραμματιστών ανοικτού λογισμικού

Οι εφαρμογές ανοικτού λογισμικού έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο zdnet το 78% των επιχειρήσεων χρησιμοποιεί και βασίζεται σε κάποιο έργο ανοικτού λογισμικού (π.χ λογισμικό cloud, CRMs, ERPs, βάσεις δεδομένων, ενδιάμεσο λογισμικό(middleware), web servers, τηλεφωνία, internet of things, λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές κτλ) .

Η ραγδαία  αυτή άνοδος της χρήσης εφαρμογών ΕΛΛΑΚ από εταιρίες και οργανισμούς έχει σαν αποτέλεσμα την αυξημένη ανάγκη εύρεσης προγραμματιστών ΕΛΛΑΚ για διάφορες εργασίες.

05_Hire_Open

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΕΛ/ΛΑΚ καλεί όσους προγραμματιστές ΕΛΛΑΚ επιθυμούν, να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους στο ma.ellak.gr για να δημιουργηθεί ένας κατάλογος/ευρετήριο προγραμματιστών ανοιχτού λογισμικού, ο οποίος θα είναι εύκολα προσβάσιμος από τις εταιρίες και τους οργανισμούς που αναζητούν προγραμματιστές για έργα ανοιχτού λογισμικού.

Στο ma.ellak.gr μετά την εγγραφή σας, θα έχετε την δυνατότητα εκτός από το να προσθέσετε απλά το βιογραφικό σας, να εμπλουτίσετε το προφίλ σας με κατηγορίες και ετικέτες δεξιοτήτων και πιστοποιήσεων, να εισάγετε τις κατηγορίες και το είδος των υπηρεσιών που προσφέρετε, να προσθέσετε δεσμούς των προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο github και να δημοσιεύσετε ότι εσείς κρίνετε αναγκαίο, για την καλύτερη παρουσίαση και ευκολότερη εύρεση από όσους το επιθυμούν.

Αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή στο ma.ellak.gr μπορείτε να βρείτε εδώ

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com