ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του συνεδρίου KDE Akademy 2023

Το KDE Akademy είναι το ετήσιο συνέδριο που διοργανώνεται από την κοινότητα του KDE, μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές κοινότητες ανοικτού κώδικα στον κόσμο. Φέτος συνδιοργανώνεται από το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, προγραμματίζονται διάφορες ομιλίες, εργαστήρια και συναντήσεις, προσφέροντας στα μέλη της κοινότητας μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθούν, να μάθουν και να συνεργαστούν.

Το KDE Akademy είναι ένας σημαντικός χώρος συνάντησης για τους προγραμματιστές, τους σχεδιαστές, τους χρήστες και τους φίλους του KDE από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να μοιραστούν ιδέες και να συζητήσουν για την τεχνολογία και το μέλλον του KDE.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο στην διεύθυνση:

https://akademy.kde.org/2023/program/

Επιλέξτε την ημέρα που θέλετε και θα δείτε αναλυτικό το πρόγραμμα και τους ομιλητές.

Μπορείτε να τις παρακολουθήσετε είτε από κοντά είτε από το σπίτι σας. Για να παρακολουθήσετε τις ομιλίες και για λόγους διαχείρισης, παρακαλούμε γραφτείτε στην διεύθυνση https://conf.kde.org/event/5/registrations/18/

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com