ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Hacktoberfest 2022: Το 9ο hackathon ανοιχτού κώδικα από την DigitalOcean.

Το Hacktoberfest είναι η ετήσια εκδήλωση της DigitalOcean που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συνεισφέρουν στον ανοιχτό κώδικα καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Μεγάλο μέρος των σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών βασίζεται σε έργα ανοικτού κώδικα που χτίζονται και συντηρούνται από παθιασμένους ανθρώπους, οι οποίοι συχνά δεν έχουν το προσωπικό ή τον προϋπολογισμό για να κάνουν κάτι περισσότερο από το να κρατήσουν το έργο ζωντανό. Το Hacktoberfest έχει ως στόχο να προσφέρει πίσω σε αυτά τα έργα, να οξύνει τις δεξιότητες και να γιορτάσει όλα τα πράγματα του ανοιχτού κώδικα, ειδικά τους ανθρώπους που κάνουν τον ανοιχτό κώδικα τόσο ξεχωριστό.

Τα τελευταία 9 χρόνια, χιλιάδες άνθρωποι -προγραμματιστές και μη- έχουν συμμετάσχει στο Hacktoberfest για να υποστηρίξουν τα έργα που χρησιμοποιούν και αγαπούν, να μάθουν και να εξασκήσουν δεξιότητες που θα βελτιώσουν την καριέρα τους και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους που αγαπούν τον ανοιχτό κώδικα όσο και αυτοί.

Το Hacktoberfest ξεκίνησε το 2013 με 700 συμμετέχοντες. Το 2021 το Hacktoberfest είχε περισσότερους από 141.000 συμμετέχοντες που συνεισέφεραν στα έργα ανοικτού κώδικα που αγαπούν.

Χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα γλωσσών προγραμματισμού, 46.676 συμμετέχοντες στο Hacktoberfest, από 147 χώρες, υπέβαλαν 294.451 αποδεκτά αιτήματα συγχώνευσης για την υποστήριξη έργων ανοικτού κώδικα.
Άνθρωποι όλων των επιπέδων εμπειρίας συγκεντρώνονται από όλο τον κόσμο για το Hacktoberfest, μια πραγματικά παγκόσμια γιορτή του ανοιχτού κώδικα.

Δείτε τι πρέπει να ξέρετε για να συμμετάσχετε και να ολοκληρώσετε το Hacktoberfest:

  • Εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ 26 Σεπτεμβρίου και 31 Οκτωβρίου
  • Αιτήματα συγχώνευσης μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε έργο που φιλοξενείται στο GitHub ή στο GitLab και συμμετέχει στο Hacktoberfest (αναζητήστε το θέμα “hacktoberfest”)
  • Οι συντηρητές του έργου πρέπει να αποδεχτούν τα αιτήματα συγχώνευσης για να προσμετρηθούν στο σύνολό σας
  • Να έχετε 4 αποδεκτά αιτήματα συγχώνευσης μεταξύ 1ης και 31ης Οκτωβρίου για να ολοκληρώσετε το Hacktoberfest
  • Οι πρώτοι 40.000 συμμετέχοντες (συντηρητές και συνεισφέροντες) που θα ολοκληρώσουν το Hacktoberfest μπορούν να επιλέξουν να λάβουν ένα από τα δύο βραβεία: ένα δέντρο που θα φυτευτεί στο όνομά τους ή το μπλουζάκι Hacktoberfest 2022.

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com