ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Νέα από τον πλανήτη…planet.ellak.gr: Έρχεται το WordCamp Athens 2022

by: WordPress Greek Community

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, επιτέλους θα ξανασυναντηθούμε! Το WordCamp Athens θα μας φέρει κοντά στις 9 – 10 Απριλίου του 2022, στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐς. Το Αθηναΐς βρίσκεται στην περιοχή του Βοτανικού, στην οδό Καστοριάς 34-36.

Ανοίξτε σαμπάνιες, χορέψτε από την χαρά σας και πείτε σε όλους τα ευχάριστα νέα!!!

Excited Season 7 GIF by The Office - Find & Share on GIPHY

Ανυπομονούμε να συναντήσουμε ξανά παλιούς φίλους & φίλες και να γνωρίσουμε καινούργιους. Μας έχετε λείψει πολύ!

Η Ελληνική Κοινότητα WordPress

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress, είναι ενθουσιασμένη που διοργανώνει το WordCamp Athens 2022 με φυσική παρουσία. Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχει οργανώσει συνολικά 6 WordCamps εκ των οποίων το ένα ήταν online. Επιπλέον έχουν γίνει Meetups στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Όλυμπο, Σύρο και πολλά online meetups. Είναι μια πραγματικά δραστήρια κοινότητα και μια από τις μεγαλύτερες στην Νότια Ευρώπη.

To WordCamp Athens 2022

Το WordCamp Athens 2022 είναι ανοιχτό προς όλους τους ανθρώπους, φτάνει να σέβονται τον Κώδικα Συμπεριφοράς & Δεοντολογίας των WordCamps. Μπορούν όλοι να συμμετάσχουν και να το παρακολουθήσουν ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων και τον βαθμό εξοικείωσης τους με το περιβάλλον του WordPress.

Το WordCamp Athens 2022 είναι ένα Τεχνολογικό Συνέδριο που φιλοξενεί μια πλούσια γκάμα θεματολογίας πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις και αναζητήσεις σχετικά με το WordPress.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ανακοινώσεις

Πολύ σύντομα θα αναρτηθούν όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια, τους χορηγούς και ό,τι αφορά το συνέδριο. Ακολουθήστε τις ανακοινώσεις μας στο Facebook, το Twitter και το Instagram για να μην χάσετε κανένα από τα νέα του συνεδρίου!

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται!

Πηγή άρθρου: https://planet.ellak.gr/ , https://wpgreece.org/

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com