ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Hacktoberfest 2021: Το 8ο hackathon ανοιχτού κώδικα από την DigitalOcean.

Για 8η χρονιά η DigitalOcean διοργανώνει το Hacktoberfest, τη γιορτή λογισμικού ανοιχτού κώδικα, με σκοπό την υποστήριξη του open source και την ενθάρρυνση συμμετοχής στην κοινότητα ανοιχτού λογισμικού.

Κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου, εκατοντάδες οργανισμοί και εταιρίες ανοιχτού κώδικα που συμμετέχουν στο Hacktoberfest, δέχονται στα αποθετήρια τους pull requests* από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν να ανταμειφθούν είτε με αναμνηστικό t-shirt, είτε με την φύτευση ενός δέντρου στο όνομά τους.

Hacktoberfest 2021 Logo

Κατά τη διάρκεια του περσινού Hacktoberfest διοργανώθηκαν περισσότερα από 720 events σε 76 χώρες, με 61,871  Challenge completions, 621,104 Pull requests ενώ συμμετείχαν 176,053 διαφορετικά αποθετήρια ανοιχτού κώδικα.

Το Hacktoberfest είναι ανοιχτό σε όλους. Είτε είστε νέοι στην ανάπτυξη, φοιτητές ,developers ή εταιρεία οποιουδήποτε μεγέθους, μπορείτε να συμβάλλετε στην ανάπτυξη ανοιχτού κώδικα και  σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα.

*Ένα pull request είναι προτεινόμενες αλλαγές κώδικα που μπορείτε να υποβάλετε σε ένα branch σε ένα αποθετήριο στο GitHub ή το GitLab. Μόλις υποβληθεί, ο υπεύθυνος του έργου θα εξετάσει και θα συζητήσει τις αλλαγές πριν καταστούν οριστικές.

Διαβάστε περισότερα στο https://hacktoberfest.digitalocean.com/

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com