ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Το WordCamp Greece 2021 Online έρχεται ψηφιακά στις 16-18 Απριλίου 2021


Η Ελληνική Κοινότητα WordPress διοργανώνει το πρώτο Online WordCamp και ανυπομονούμε να σας έχουμε κοντά μας. Αυτή τη φορά, θα συναντηθούμε ψηφιακά στις 16-18 Απριλίου, για το WordCampGreece 2021!

Σε αυτό το online συνέδριο, όλοι όσοι θα συμμετάσχουν μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ομιλίες και τα εργαστήρια, να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες και να εξασκηθούν στην ψηφιακή επικοινωνία με άλλους λάτρεις του WordPress και ειδικούς από πολλούς επαγγελματικούς τομείς.

Η διοργάνωση του συνεδρίου, όπως συμβαίνει πάντοτε με τις δράσεις της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress, γίνεται εθελοντικά δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και σε ερασιτέχνες χρήστες να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινότητα του WordPress.


Οι φίλοι και φίλες του WordPress που επιθυμούν να υποστηρίξουν ενεργά το WordCamp Greece 2021 θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τα ακόλουθα καλέσματα:

Κάλεσμα για ομιλητές και ομιλήτριες

Η ελληνική κοινότητα του WordPress σας προσκαλεί να μοιραστείτε τις εμπειρίες, τις ιδέες, και τις καινοτομίες σας σε αυτό το μεγάλο ψηφιακό συνέδριο. Αν σας ενδιαφέρει να παρουσιάσετε μια ομιλία ή να οργανώσετε ένα workshop στο επερχόμενο WordCampGreece, σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην σελίδα υποβολής των προτάσεων σας.  (https://bit.ly/2Nwv0ul)

Κάλεσμα για Χορηγούς

Υποστηρίζοντας το συνέδριο ως χορηγός αποκτάτε μια σημαντική αναγνώριση μέσα στην παγκόσμια κοινότητα WordPress. Έχουμε δημιουργήσει χορηγικά πακέτα τα οποία απευθύνονται σε εταιρείες, επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ή μεμονωμένους χορηγούς που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το συνέδριο, γιατί σας θέλουμε όλους εκεί. Το κάλεσμα για χορηγούς (https://bit.ly/3ut7G15) θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων χορηγικών πακέτων.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε δίπλα μας σε αυτό το online ταξίδι. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που θέλετε εντός των σελίδων του κάθε καλέσματος και συμπληρώστε τη φόρμα που σας ενδιαφέρει.

Tα WordCamps, διεξάγονται σε περισσότερες από 120 χώρες του κόσμου και υποστηρίζονται από το WordPressFoundation, το επίσημο και κοινωφελές ίδρυμα, που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress, και του σχετικού του trademark. ToWordCampGreece είναι εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από το WordCampCentral και το WordPressFoundation.

Ένα WordCamp αφορά όλους όσους ασχολούνται με το WordPress, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις βαθμίδες γνώσης, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, τη θρησκεία, το ύψος, το βάρος ή οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη ιδιότητα. Απευθύνεται σε κάθε χρήστη ή επαγγελματία που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress και τις τεχνολογίες του διαδικτύου: WebDevelopers, WebDesigners, bloggers, δημοσιογράφοι, ContentEditors, WebEditors, SocialMediamanagers, storeowners, SEOexperts, DigitalMarketingExperts, φοιτητές/τριες και πολλές άλλες ειδικότητες.


Τα επίσημα socialmedia κανάλια του WordCampGreece 2021

Παρακολουθήστε όλα τα #WCGR2021 νέα μας στα socialmedia κανάλια μας:

Πληροφορίες WordCampGreece 2021

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 16.04.2021 – 18.04.2021

Τοποθεσία: Online

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Επίσημη σελίδα συνεδρίου: https://greece.wordcamp.org/2021/

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε στις 16-18 Απριλίου στο WordCampGreece 2021 Online.


Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com