ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

I Love Free Software Day : 14 Φεβρουαρίου 2021 #ilovefs

Το Free Software Foundation Europe με αφορμή την μεθαυριανή Ι Love Free Software Day καλεί όλους  μας να πούμε “ευχαριστώ” σε όλους τους συνεισφέροντες στο Ελεύθερο Λογισμικό.

Συχνά υποτιμούμε τη δύναμη ενός απλού Ευχαριστώ . Οι συνεισφέροντες στο Ελεύθερο Λογισμικό κάνουν σημαντική δουλειά για την κοινωνία μας και αξίζουν την προσοχή. Το “Ι Love Free Software Day” πραγματοποιείται κάθε στις 14 Φεβρουαρίου (γνωστή και ως Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) είναι η τέλεια ευκαιρία για να εκφράσετε την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη σας.

3D κάρτα ILoveFS

Το Ελεύθερο Λογισμικό βασίζεται στη συνεργασία και στην επιθυμία για συνεχή βελτίωση. Αλλά ανάμεσα σε όλες αυτές τις αναφορές σφαλμάτων και τις νέες εκδόσεις,  μερικές φορές ξεχνάμε να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους ανθρώπους που κάνουν την καθημερινότητά μας  πιο ελεύθερη και αποδοτική: προγραμματιστές, μεταφραστές, σχεδιαστές, δοκιμαστές ή συγγραφείς τεκμηρίωσης, για μεγάλες σουίτες λογισμικού ή για  μικρά βοηθητικά εργαλεία. Για αυτό είναι σημαντικό να δείξουμε κάποια εκτίμηση σε όσους εργάζονται τόσο ανιδιοτελώς καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους για εμάς! Μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας για το Ελεύθερο Λογισμικό λέγοντας ευχαριστώ στο αγαπημένο σας έργο Ελεύθερου Λογισμικού ή συνεισφέροντας σε αυτό.

Η ετήσια “Ι Love Free Software Day” σάς επιτρέπει να κάνετε την 14η Φεβρουαρίου μια μέρα γεμάτη θετικά, δημιουργικά και υπέροχα μηνύματα για ολόκληρη την κοινότητα. Μαζί, μπορούμε να γιορτάσουμε την ελευθερία λογισμικού που μας ενδυναμώνει.

♥ Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού 2021

Για τη φετινή “Ι Love Free Software Day” ας σκεφτούμε τις αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή που όλοι περάσαμε τον τελευταίο χρόνο. Τον τελευταίο χρόνο το Ελεύθερο Λογισμικό μάς βοήθησε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους μας! Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ατόμων που προώθησαν τη χρήση του Ελεύθερου Λογισμικού, είτε σε πανεπιστήμιο ή σχολείο που χρησιμοποιεί το Ilias, το BigBlueButton ή το Claroline, τον συνάδελφο που πρότεινε τη Jitsi για τη βιντεοκλήση αντί για κλειστα εργαλεία λογισμικού ή τη χρήση Ελεύθερου λογισμικού κατά τη διάρκεια συνεδρίων ή διαδικτυακών εργαστηρίων.

Ας χρησιμοποιήσουμε το “Ι Love Free Software Day” για να ευχαριστήσουμε, όχι μόνο στους προγραμματιστές αλλά και σε εκείνους που το προώθησαν και επέτρεψαν με τη δέσμευσή τους να χρησιμοποιούμε το Ελεύθερο Λογισμικό!

Διαβάστε περισσότερα για την Ι Love Free Software Day εδώ.

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com