ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Οι Γερμανικές πολιτείες Σλέσβιχ-Χολστάιν και Αμβούργου επιλέγουν για την άμεση επικοινωνία τους λογισμικό ανοιχτού κώδικα με βάση το Matrix

Mόλις η Dataport κυκλοφόρησε το λογισμικό συνεργασίας Element αυτό το φθινόπωρο, ανακοίνωσε ότι θα υλοποιήσει μια εγκατάσταση για μισό εκατομμύριο χρήστες στα γερμανικά κρατίδια Σλέσβιχ-Χολστάιν και Αμβούργο. Σύμφωνα με τo Element  αυτή θα είναι “… η μεγαλύτερη υλοποίηση εφαρμογών ενιαίων μηνυμάτων και συνεργασίας στον κόσμο.”

Σε μια εποχή που κυριαρχούν οι τηλεδιασκέψεις, η Γερμανία επιλέγει ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη μιας ο ανοιχτός κώδικας δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο στα δεδομένα τους, αντί να είναι αποθηκευμένα σε υπερπόντια συστήματα ιδιωτικών εταιριών.

«Θέλουμε να εκδημοκρατίσουμε τον έλεγχο στην επικοινωνία», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Element, “Οι άνθρωποι στη Γερμανία δεν πρέπει να προσέχουν τη νομοθεσία που ισχύει στις ΗΠΑ ή να εμπιστεύονται τα δεδομένα τους μέσω μιας εφαρμογής που ελέγχεται από μια συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Πηγή άρθρου: https://www.zdnet.com/a

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com