ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Η Ελληνική κοινότητα WordPress θέλει να σε ακούσει

Η Ελληνική κοινότητα WordPress διοργανώνει τακτικά meetups σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα και Σύρο.

Γίνε ομιλητής σε ένα ή περισσότερα από αυτά και μίλησε μας για themes ή plugins, PHP, CSS, Javascript, APIs, frameworks, social media, marketing, content, hosting ή υπηρεσίες ή για ό,τι άλλο πιστεύεις ότι είναι χρήσιμο.

Θυμήσου, αν κάτι έχει απασχολήσει εσένα, τότε μάλλον έχει απασχολήσει και πολλούς άλλους που θέλουν να ακούσουν τη δική σου εκδοχή.

Συμπλήρωσε την σχετική φόρμα στο:

https://wpgreece.org/speaker-application/


Η Ελληνική κοινότητα WordPress είναι μία εθελοντική προσπάθεια, η οποία έχει ως στόχο την παροχή υποστήριξης στους Έλληνες χρήστες του WordPress.

Σκοπός της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress,  είναι να φέρουμε σε επαφή τους designers και developers αλλά και όσους επιθυμούν να μάθουν το open-source WordPress στην Ελλάδα και να οργανώσουμε κοινές δράσεις.

Θα μας βρείτε:

Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από τα τοπικά WordPress Meetups σε πόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα..κ.α.

2 thoughts on “Η Ελληνική κοινότητα WordPress θέλει να σε ακούσει

  1. Είμαι blogger στην Wordpess.com και θα ήθελα μερικές πληροφορίες για μια ρύθμιση στο site μου, δώστε μου ένα τηλέφωνο να επικοινωνήσω με κάποιον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    • Η Ελληνική Κοινότητα WordPress υποστηρίζει το λογισμικό ανοιχτού κώδικα WordPress (Παρέχεται από το https://wordpress.org).

      To WordPress.com στο οποίο έχετε το ιστολόγιο σας είναι μία υπηρεσία που ανήκει στην εταιρεία Automattic. Θα πρέπει να απευθυνθείτε στην υποστήριξη που παρέχει αυτό (https://help.wordpress.com/).

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com