ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κυκλοφόρησε το Linux Mint 18.3 Sylvia!

Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Linux Mint 18.3 Sylvia και των εκδόσεων Cinnamon, και MATE της διανομής. To Linux Mint 18.3 είναι μια έκδοση LTS (Long Term Support) με υποστήριξη μέχρι το 2021.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της έκδοσης είναι οι σημαντικές βελτιώσεις που έχουν γίνει στο Software Manager από πλευράς λειτουργικότητας, ταχύτητας και εμφάνισης.

Ακόμα με τη νέα υποστήριξη Flatpack, τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε νέες εφαρμογές ακόμα και αν οι εξαρτήσεις τους δεν είναι συμβατές.

Το Mint 18.3 Backup Tool ξαναγράφηκε και ο τρόπος λειτουργίας και εμφάνισης του έχει αλλάξει. Η όλη διαδικασία δημιουργίας και αποκατάστασης ενός αντιγράφου ασφαλείας έχει απλοποιηθεί.

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο Backup Tool του  Mint 18.3  είναι  το Timeshift, το οποίο είναι ένα ειδικό εργαλείο για στιγμιότυπα συστήματος.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την εξέλιξη τoυ Window Progress,  του Hybrid Sleep, , την νέα οθόνη σύνδεσης, την καλύτερη υποστήριξη HiDPI κ.λπ.

Εκτός από αυτές τις σημαντικές αλλαγές, υπάρχουν πολλές μικρές και μεγάλες αλλαγές ως αποτέλεσμα των Cinnamon 3.6 και MATE 1.18.

Για όλες τις βελτιώσεις και τις νέες λειτουργίες του Linux Mint 18.3, δείτε εδώ 

Τα ενημερωμένα ISO για 32-bit και 64-bit για το Linux Mint 18.3 είναι διαθέσιμα από το https://www.linuxmint.com/download.php

Πηγή άρθρου: https://fossbytes.com/

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com