ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

14 ημέρες μέχρι την Fosscomm 2017: 4-5 Νοεμβρίου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Στις 4-5 Νοεμβρίου 2017 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο  διοργανώνεται εφέτος η FOSSCOMM 2017, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

Μπορείτε να εγγραφείτε είτε για να την παρακολουθήσετε δωρεάν στο https://www.fosscomm.hua.gr/ είτε για να συμμετάσχετε ως ομιλητής στο https://www.fosscomm.hua.gr/speakers-reg/.

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού και συμμετέχουν σε κοινότητες, προγραμματιστές και στελέχη εταιρειών που ασχολούνται με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στη Fosscοmm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 9 συνέδρια Fosscοmm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα, Λαμία, Αθήνα, και Πειραιάς αντίστοιχα.

Φέτος η Fosscοmm θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Νοεμβρίου, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και όπως πάντα θα παρουσιαστούν θέματα ανοιχτού λογισμικού, ανοιχτού περιεχομένου, ανοιχτών δεδομένων, ανοιχτών τεχνολογιών, ανοιχτής σχεδίασης και ανοιχτών αδειών. Θα συμμετέχουν μέλη από την ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, το χώρο των κοινών, τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού, τις κοινότητες ανοιχτών τεχνολογιών, τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού και όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοιχτό κώδικα και τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της FOSSCOMM 2017

Ακολουθήστε την  FOSSCOMM 2017 στο Facebook, στο twitter @fosscomm2017 

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com