ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Το #DrupalCamp #Greece επιστρέφει! 1-3 Ιουλίου στην Αθήνα

drupal-cms Η ελληνική κοινότητα του Drupal διοργανώνει ένα καλοκαιρινό τριήμερο με πολύ Drupal και όχι μόνο. Το DrupalCamp Greece είναι ένα συνέδριο που φέρνει κοντά web developers, designers, site-builders και content administrators για να μάθουν, να δικτυωθούν και να συζητήσουν για το Drupal και γενικότερα για το web.

Η δύναμη του Drupal είναι η κοινότητά του και με την κυκλοφορία του Drupal 8 υπάρχουν πολλά θέματα να συζητηθούν από τους σημαντικούς ομιλητές που θα δώσουν το παρόν στην εκδήλωση. Οι γνώσεις που μπορεί να αποκτήσει κανείς παρακολουθώντας ένα τέτοιο event είναι πολλές και σημαντικές, μην το χάσετε.

Στο καινούργιο μας website http://www.drupal-camp.gr (το οποίο είναι σε Drupal 8) μπορείτε να δείτε τα πάντα σχετικά με το DrupalCamp.

Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για την εκδήλωση, τους ομιλητές, να δηλώσετε την συμμετοχή σας για να παρουσιάσετε κάποιο θέμα σαν ομιλητής, να γραφτείτε σαν εθελοντής βοηθώντας την οργάνωση του camp και φυσικά να πάρετε το εισιτήριο σας και να κατοχυρώσετε την θέση σας από τις περιορισμένες διαθέσιμες θέσεις του event.

To Πάντειο Πανεπιστήμιο συνδιοργανώνει και θα φιλοξενήσει το συνέδριο, ένας χώρος εύκολα προσβάσιμος, κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή http://www.drupal-camp.gr/submit-proposal για να μιλήσετε και να ανταλλάξουμε τις γνώσεις μας πάνω στο Drupal και όχι μόνο. Η υποβολή συμμετοχών λήγει το βράδυ του Σαββάτου, 11 Ιουνίου. Βασικός ομιλητής θα έιναι ο Mortendk (https://www.drupal.org/u/mortendk), ο οποίος έρχεται από τη Δανία και πρόκειται για έναν από τους βασικούς συντελεστές στην αλλαγή του theming engine στο Drupal 8, είναι maintainer του classy και θα μιλήσει για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε τόσο στα πρώτα μας βήματα στο theming του Drupal 8, όσο και σε επόμενα στάδια.

Περισσότερες ενδιαφέρουσες ομιλίες, ακόμα και… μικρές “αντιπαλότητες” είναι στο πλάνο γι αυτό αναμείνετε για το πρόγραμμά μας τις επόμενες ημέρες.

Εισιτήρια για το DrupalCamp διατίθενται μέσα από το website, http://www.drupal-camp.gr/register. Μπορείτε να δείξετε την υποστήριξή σας επιλέγοντας το βασικό εισιτήριο, μαζί με το t-shirt στα 30€. Αν είστε όμως φοιτητής ή άνεργος και πάλι μπορείτε να συμμετέχετε, με ένα εισιτήριο των 5€ (χωρίς t-shirt).

Επισκεφτείτε το drupal-camp.gr και ετοιμαστείτε για τις 1-3 Ιουλίου.

 

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com