ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Εισαγωγική Ημερίδα WordPress 02/04/2016 @ Innovathens

Η ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ (eellak.gr) για το Ανοικτό Λογισμικό (opensource.ellak.gr)  και η ελληνική κοινότητα του WordPress (WordPress Greek Community, wpgreece.org) σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS (innovathens.gr) σας καλούν το Σάββατο 02/04/2016 στις 15:00  σε μια εισαγωγική ημερίδα στο WordPress.

Ο στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της χρήσης του WordPress  και η διεξαγωγή ενός εισαγωγικού σεμιναρίου για τους τρόπους χρήσης του. Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, εργαζομένους, bloggers, content editors που επιθυμούν να μάθουν την χρήση του WordPress για να προβάλλουν ή να βελτιώσουν την διαδικτυακή τους παρουσία.

Το WordPress ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα για blogs, αλλά από τότε έχει εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου που διανέμεται με την άδεια GPL. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την πλατφόρμα WordPress για να δημιουργήσουν τον ιστότοπο, το ηλεκτρονικό κατάστημα ή το ιστολόγιο τους.

Παρουσιάσεις:

Δημήτρης Αρκολάκης – WordPress, blog enginge, CMS, Portal

Τάκης Μπουγιούρης  – The (rich) text editor

Στέλλα Κάσδαγλη – Content beyond SEO

Πάρης Σμυρλάκης  – WooCommerce intro

Στέφανος Γραμμένος  – WordPress Security intro

Αλέξανδρος Ξεζώνοτος – Digital marketing

Η συμμετοχή στην ημερίδα για το WordPress είναι ελεύθερη σε όλους για καλύτερη οργάνωση του χώρου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

wpgreeklogo-opensource eel-lakinn

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com