ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Github Patchwork: Ένα εργαστήριο για το git και στο github- 10 Δεκεμβρίου 2015 @The Cube

Η ομάδα του https://patchwork.github.io/ με τους GitHubbers petros, fernandez, justinmccormick, sanicki, stevecat, και jdennes, καθώς και οι μέντορες από την τοπική κοινότητα, διοργανώνουν ένα εργαστήριο με θέμα την χρήση του git και του github για να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τις απορίες σας , να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το πρώτο σας έργο ανοικτού κώδικα και να κάνετε την πρώτης σας pull repuest στο git, (Δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού)

Το Github Patchwork είναι ένα αυτο-κατευθυνόμενο, εργαστήριο για την εκμάθηση του Git και του GitHub. Είναι ένα φιλικό εργαστήριο χωρίς βαρετά tutorials, τόνους σημειώσεων και μονότονες παρουσιάσεις. Οι συμμετέχοντες ακολουθούν τους δικούς τους ρυθμούς και οι μέντορες τους βοηθούν στην περίπτωση  που αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι μια φιλική συνάντηση με hacking και σνακς και μια ευκαιρία να κάνετε νέους φίλους, ενώ μαθαίνετε τα μυστικά του git!

Οι νεοεισερχόμενοι στο GIT και στο GitHub, όταν φύγουν από το εργαστήριο θα έχουν μάθει να δημιουργούν τα πρώτα pull από το έργο τους, θα έχουν ένα γράφημα με την συμβολή τους και γνώσεις για να εμπλακούν περισσότερο στην κοινότητα του ανοικτού κώδικα.

e9f24622-89f4-11e5-86f7-db1a66de0c86

Λεπτομέρειες:

   Ποιοι: Για αρχάριους στο Git και στο GitHub
   Πότε: 10 Δεκεμβρίου, 2015, 18: 30-21: 30
   Που: The Cube, 8 Κλεισόβης Str, 10677 – Αθήνα, Ελλάδα


    Δηλώσεις συμμετοχής:

  • Θέλετε να μάθετε to Git και to GitHub; Δηλώστε ως συμμετέχοντας
  • Θέλετε να βοηθήσετε και να καθοδηγήσετε τους μελλοντικούς συντελεστές του ανοικτού κώδικα;  Δηλώστε συμμετοχή ως μέντορας.Μετά την εγγραφήσας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από την εκδήλωση με περισσότερες λεπτομέρειες.Αν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό GitHub, σας ζητάμε να εγγραφείτε στο https://github.com πριν να παρακολουθήσετε την εκδήλωση. Είναι γρήγορο, εύκολο, και φυσικά, δωρεάν.

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com