ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Happy Birthday GNOME!! #IAMGNOME

Σήμερα 15 Αυγούστου, το GNOME  #GNOME2015 γίνεται 18 χρονών #HappyBirthdayGnome και το #Gnome.org  προτρέπει να συμμετέχουμε στον εορτασμό των γενεθλίων του με το να δηλώσουμε την αγάπη μας για το GNOME στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

i-am-gnome

Το GNOME είναι ένα γραφικό περιβάλλον εργασίας για λειτουργικά συστήματα Linux και Unix. Περιλαμβάνει μια συλλογή από προγράμματα που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες ενός σύγχρονου υπολογιστικού περιβάλλοντος και είναι κατάλληλο για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο αλλά και σε επιχειρήσεις. Παρέχει επίσης μια ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών για προγραμματιστές.. Όλο το λογισμικό είναι ελεύθερο λογισμικό και το GNOME είναι μέρος του εγχειρήματος GNU .

Η Ελληνική κοινότητα GNOME είναι η επίσημη ομάδα που αντιπροσωπεύει το GNOME Project στην Ελλάδα. Στόχος της κοινότητας είναι ο εξελληνισμός του γραφικού περιβάλλοντος GNOME και η προσαρμογή του στην Ελληνική γλώσσα, όπως επίσης και η διάδοση χρήσης του σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε στο έργο της ελληνικής κοινότητας GNOME θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της κοινότητας. Μη διστάσετε να συνεισφέρετε εθελοντικά και εσείς στο έργο GNOME!

happygnome

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com