ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη της FOSCCOMM 2019

Στις 11 – 13  Οκτωβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα διοργανωθεί η FOSSCOMM 2019, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, και συμμετέχουν σε αυτή κοινότητες, προγραμματιστές και εταιρείες που ασχολούνται με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στη Fosscomm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 800 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 11 συνέδρια Fosscomm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα, Λαμία, Αθήνα, Πειραιά , Αθήνα και Ηράκλειο αντίστοιχα.

Φέτος η FOSSCOMM θα περιλαμβάνει πάνω από 40 ομιλίες και εργαστήρια (workshops) σε θέματα Ανοιχτού λογισμικού, Ανοιχτού περιεχομένου, Ανοιχτών δεδομένων, Ανοιχτών τεχνολογιών, Ανοιχτής σχεδίασης και Ανοιχτών αδειών. Θα συγκεντρωθούν μέλη από την ακαδημαϊκή κοινότητα, το χώρο των κοινών, τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού, τις κοινότητες ανοιχτών τεχνολογιών, τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού και όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοιχτό κώδικα και τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, στηρίζει την διοργάνωσή την FOSSCOMM και θα συμμετέχει με παρουσιάσεις για το Ανοιχτό Λογισμικό, τις Ανοιχτές Τεχνολογίες, το MyData και το Google Summer of Code

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της FOSSCOMM 2019 στο https://www.fosscomm.gr .

Μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα σχετικά με το συνέδριο σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω συνδέσμους:
→  Website: https://2019.fosscomm.gr/
→  Facebook: https://www.facebook.com/Fosscomm-2019-348234339138486/
→  Twitter: https://twitter.com/fosscomm2019

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com