ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Νέα από τον πλανήτη… planet.ellak.gr: Το GUADEC δεν είναι ένα βαρετό συνέδριο με ομιλίες. Θα έχουμε και δραστηριότητες

by: Ευστάθιος Ιωσηφίδης

GUADEC 2019, Thessaloniki

Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό ότι τα συνέδρια αποτελούνται από μερικές βαρετές ομιλίες, όπου ένας τρελοεπιστήμονας έχει φτιάξει κάτι και θέλει να το παρουσιάσει. Ειδικότερα, όταν αφορά πληροφορική, θα είναι κάποιοι καμμένοι, χοντροί και κολλημένοι στο πληκτρολόγιό τους και το συνέδριο θα είναι όσο πιο βαρετό γίνεται.

Και όμως έχετε λάθος. Γιατί; Καταρχήν οι περισσότεροι προγραμματιστές γνωρίζουν ότι κάνουν καθιστική ζωή και φροντίζουν να αθλούνται. Επίσης γνωρίζουν ότι είναι πίσω από μια οθόνη και φροντίζουν με την πρώτη ευκαιρία να συναντήσουν φίλους από κοντά για φαγητό, μπύρες, καφέδες κλπ.

Ας δούμε όμως στο GUADEC τι θα γίνει. Καταρχήν για να συμμετάσχετε, πρέπει να κάνετε εγγραφή ή να γίνετε εθελοντής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΔΡΑΣΗ
22 ΑυγούστουPre-registration party: Εδώ θα μαζευτούμε πριν το συνέδριο ώστε να γνωριστούμε και να κάνουμε και εγγραφές ώστε να αποφύγουμε τον πολύ κόσμο την επομένη το πρωί. Θα γίνει στο Κίτρινο Ποδήλατο (https://goo.gl/maps/Zz6vY4HEMTyrGXqt8) στις 7μμ. Εδώ τα έξοδα των ποτών είναι δικά σας. Λέτε ότι είστε από το συνέδριο.
23 ΑυγούστουΚυρίως party: Θα γίνει στον χώρο του συνεδρίου στις 7μμ. Θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή.
24 ΑυγούστουΠικνικ στα Πλατανάκια: Είναι παράδοση σε κάθε συνέδριο να κάνουμε πικνικ. Εδώ το λεωφορείο και το φαγητό θα πληρωθεί από το GNOME (αρκεί να κάνετε την εγγραφή στο συνέδριο) αλλά καλό είναι να φέρετε κανένα ποτό από το σπίτι (θα υπάρχει και εκεί με χρέωση). Γραφτείτε στο https://wiki.gnome.org/GUADEC/2019/Picnicday. Αν δεν μπορείτε, στείλτε μου μνμ.
25 ΑυγούστουΠοδοσφαιρικός αγώνας: Ακόμα ένα παραδοσιακό γεγονός. Θα γίνει δίπλα στο Καυτατζόγλειο στάδιο, περίπυ 7.30-8.30 μμ. Γραφτείτε στην σελίδα https://wiki.gnome.org/GUADEC/2019/Football. Αν δεν μπορείτε, στείλτε μου μνμ.
28 ΑυγούστουΕκδρομή στην Επανομή για μπάνιο: Επειδή είμαστε παραθαλάσσια χώρα, θα κάνουμε μια κοντινή εκδρομή στη θάλασσα. Θα πληρωθεί το λεωφορείο από το GNOME (αρκεί να έχετε κάνει εγγραφή). Οι ξαπλώστρες θα είναι δωρεάν αρκεί να κάνετε κατανάλωση καφέ-ποτό. Επίσης δηλώστε μέχρι τις 18 Αυγούστου στην σελίδα https://wiki.gnome.org/GUADEC/2019/DayTrip. Αν δεν μπορείτε, στείλτε μου μνμ.
28 ΑυγούστουΕναλλακτικά όσοι δεν γουστάρετε παραλία, μπορείτε να συμμετάσχετε στο γκρουπ που θα γυρίσει τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης. Δηλώστε συμμετοχή στο https://wiki.gnome.org/GUADEC/2019/MuseumBoF. Αν δεν μπορείτε, στείλτε μου μνμ. Μικρό τιπ: Ο Φεντερίκο θα συμμετάσχει εδώ. Οπότε θα έχετε την τιμή να βγείτε φωτογραφίες στα αξιοθέατα με κάποιον διάσημο του χώρου.

Επίσης να είστε σε εγρήγορση γιατί θα ανακοινωθεί δείπνο για τις γυναίκες στο GNOME (μάλλον στις 22 Αυγούστου) καθώς και για τους νέους στο GNOME (μάλλον και αυτό στις 22 Αυγούστου).

Πηγή άρθρου: https://planet.ellak.gr/ https://eiosifidis.blogspot.com

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com