ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

#LibreOffice Conference 2019 (LibOCon 2019): 11-13 Σεπτεμβρίου- Αλμερία #LibOCon

Η LibreOffice Conference 2019 (LibOCon 2019) θα φιλοξενηθεί φέτος από την ισπανική πόλη Almeria από τις 11 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη) μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου (Παρασκευή).

Η LibOCon είναι η ετήσια συνάντηση του LibreOffice, του έργου των κοινοτήτων του LibreOffice, Document Liberation Project και του The Document Foundation α και φέτος πραγματοποιείται για 9η χρονιά. Στη LibOCon, οι χρήστες του LibreOffice συγκεντρώνονται για να δικτυωθούν και να συναντηθούν με βασικούς προγραμματιστές LibreOffice, σχεδιαστές, συγγραφείς τεκμηρίωσης και υποστηρικτές  και να μάθουν για τα τελευταία νέα για την ανάπτυξη του LibreOffice. Η LibOCon είναι ένα συνέδριο από εθελοντές και όχι για κέρδος. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη.

Η LibOCon 2019 περιλαμβάνει: κεντρικές ομιλίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές σε μεγάλες  μεταβάσεις  προς το LibreOffice, επιχειρηματικές και τεχνικές παρουσιάσεις, νέες τεχνολογίες, μελέτες περιπτώσεων πελατών, hands-on εργαστήρια, και tracks σχετικά με το localization και την πιστοποίηση.

Το LibreOffice είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική σουίτα γραφείου ελεύθερου λογισμικού στον κόσμο, για όλες τις δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και με εκτιμώμενη βάση  200 εκατομμυρίων χρηστών ή περισσότερων παγκοσμίως. Το LibreOffice είναι το κύριο εναλλακτικό πακέτο ελεύθερου  λογισμικού  και μία από τις μεγαλύτερες και πιο σχετικές πρωτοβουλίες open source σε όλο τον κόσμο.

Η εγγραφή είναι ανοιχτή: https://libocon.org/2019/registration-form/

Και η πρόσκληση για ομιλίες και παρουσιάσεις είναι επίσης ανοιχτή: https://libocon.org/2019/call-for-papers/

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο  στη διεύθυνση https://libocon.org/2019 και https://twitter.com/LibOCon.

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com