ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Νέα από τον πλανήτη…planet.ellak.gr: WordCamp Athens 2019

by: WordPress Greek Community

To WordCamp Athens 2019, είναι το τρίτο κατά σειρά WordCamp που διοργανώνεται στην Αθήνα και έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσους αγαπούν το WordPress ή έχουν επαγγελματική ενασχόληση με αυτό να ακούσουν από κοντά χρήσιμες ομιλίες γύρω από την βιομηχανία του WordPress και να γνωριστούν μεταξύ τους.

Φέτος, κλείνουμε ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, για την κύρια εκδήλωση, τις ομιλίες, το networking, και την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, για το contributor’s day, για όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στον κόσμο του WordPress.

ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ: Οχι, δεν ειναι ένα αυστηρά τεχνικό τεχνολογικό συνέδριο. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΈΧΟΥΝ ΤΟ WORDCAMP, Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει η δομή του συνεδριου να είναι τέτοια ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να διαλέξουν διάφορες ομιλίες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και το γνωστικό τους υπόβαθρο.

Φυσικά, όπως ήδη θα ξέρετε πολύ καλά, ένα WordCamp δεν ειναι μόνο βαρετές ομιλίες.

Γενικά, το WordCamp δεν είναι ένα απλό συνέδριο. Είναι μια τεχνολογική γιορτή. Και γιορτή χωρίς φαγητό και party, δεν λέει. Οπότε το Σαββατοκυριακό 18 και 19 Μαίου 2019, μην κανονίσετε τίποτα.

Αν δεν σας πείσαμε, ελάτε απλά για να φτιάξετε την προίκα σας. 3 χρόνια τώρα εμείς και οι χορηγοί μας έχουμε μοιράσει, με προχειρους υπολογισμούς 5-6 εκατομμύρια κούπες και αυτοκόλλητα για να καλύψουμε όλη την Αττική.

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 25€ και μπορείτε αποκτήσετε από: Εισiτήρια WordCamp Athens 2019

Ήδη είναι ανοικτές οι αιτήσεις για χορηγούς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα πακέτα χορηγιών, εδώ.

Γραφτείτε στις ενημερώσεις μας και ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter και το Instagram για να μην χάσετε κανένα από τα νέα του συνεδρίου!

Πηγή άρθρου: https://planet.ellak.gr/   https://wpgreece.org/wordcamp-athens-2019/

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com