ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κυκλοφορία της έκδοσης GNOME 3.30

Η τελευταία έκδοση του GNOME 3 κυκλοφόρησε σήμερα. Η έκδοση 3.30 περιέχει έξι μήνες δουλειάς από την κοινότητα GNOME και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

Αυτή η έκδοση παρουσιάζει ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης. Ολόκληρη η επιφάνεια εργασίας χρησιμοποιεί πλέον λιγότερους πόρους συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς να αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης.

Άλλα σημαντικά στοιχεία περιλαμβάνουν μια νέα λειτουργία ανάγνωσης περιεχομένου στην εφαρμογή για το διαδίκτυο, βελτιώσεις αναζήτησης στην εφαρμογή Αρχεία και βελτιώσεις στην καταγραφή της οθόνης και στην κοινή χρήση οθόνης. Η εφαρμογή «Ρυθμίσεις» διαθέτει τώρα έναν πίνακα Thunderbolt για τη διαχείριση συσκευών και εμφανίζει δυναμικά πίνακες σχετιζόμενους με το υλικό μόνο όταν το ανιχνεύει.

Οι πολλές άλλες βελτιώσεις στο GNOME 3.30 περιλαμβάνονται στις σημειώσεις έκδοσης.

Το GNOME 3.30 αποκαλείται «Almería» σε αναγνώριση του πιο πρόσφατου GUADEC που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Αλμερία της Ισπανίας.

Το Έργο GNOME υποστηρίζεται από το Ίδρυμα GNOME. Βασιζόμαστε στις δωρεές για να συνεχίσουμε να προωθούμε το έργο. Εάν εκτιμάτε το έργο που κάνουμε, παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε ως Φίλος του GNOME.

Πηγή άρθρου: https://www.gnome.gr

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com