ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

I Love Free Software Day : 14 Φεβρουαρίου 2018 #ilovefs

Το Free Software Foundation Europe με αφορμή την  αυριανή Ι Love Free Software Day καλεί όλους  μας να πούμε “ευχαριστώ” σε όλους τους συνεισφέροντες στο Ελεύθερο Λογισμικό Πέρυσι, η ετήσια Ι Love Free Software Day έχει ασχοληθεί με τον εκτός διαδικτύου ακτιβισμό, για να τονίσει τη σημασία του Ελεύθερου Λογισμικού και σε όσους δεν ασχολούνται ενεργά με το διαδίκτυο.

Αύριο 14 Φεβρουαρίου, θα επιστρέψουμε στις ρίζες μας και θα επικεντρωθούμε στον λόγο για τον οποίο εφευρέθηκε αυτή η μέρα:

Να γιορτάσουμε την κοινότητα του Ελεύθερου Λογισμικού.

Το Ελεύθερο Λογισμικό βασίζεται στη συνεργασία και στην επιθυμία για συνεχή βελτίωση. Αλλά ανάμεσα σε όλες αυτές τις αναφορές σφαλμάτων και τις νέες εκδόσεις,  μερικές φορές ξεχνάμε να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους ανθρώπους που κάνουν την καθημερινότητά μας  πιο ελεύθερη και αποδοτική: προγραμματιστές, μεταφραστές, σχεδιαστές, δοκιμαστές ή συγγραφείς τεκμηρίωσης, για μεγάλες σουίτες λογισμικού ή για  μικρά βοηθητικά εργαλεία.

Συμμετοχή στο #ilovefs

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε και τι κάνετε – όλοι μπορούν να συμμετάσχουν στην ημέρα του “Ι Love Free Software Day” με πολλούς διαφορετικούς τρόπους:

  • Να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας συντελεστές  για την εργασία τους στο ελεύθερο λογισμικό με ξεχωριστό τρόπο. Για παράδειγμα, αποστέλλοντας μία από τις κάρτες μας.
  • Να εκφράσετε δημόσια την εκτίμησή, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα ή στο ιστολόγιό σας  – και έτσι να παρακινήσετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Απλά χρησιμοποιήστε το hashtag #ilovefs στο GnuSocial, στο Twitter ή σε άλλες πλατφόρμες.

Αν όλοι συνεισφέρουν  μπορούμε να απολαύσουμε μια υπέροχη  “Ι Love Free Software Day”  μαζί. Ας μοιραστούμε βίντεο και φωτογραφίες, ας στείλουμε καρτ-ποστάλ, tweets και blog posts, και να δείξουμε την αγάπη μας για το Ελεύθερο λογισμικό!

Διαβάστε περισσότερα για την Ι Love Free Software Day εδώ

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com