ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

#Drupal #Day #Patras – 18 Φεβρουαρίου 2017

cover_photo Στις 18 Φεβρουάριου διοργανώνεται το 2ο DrupalDay, αυτή τη φορά στην Πάτρα, στην Αίθουσα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (Πλ. Γεωργίου Α’ 25), με ελεύθερη είσοδο.

To Drupal Day οργανώνεται από την Ελληνική κοινότητα Drupal, σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, και σε αυτό συμμετέχουν κοινότητες, προγραμματιστές και εταιρίες που ασχολούνται με το Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό.

Φέτος το Drupal Day θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, με ομιλητές από όλη την Ελλάδα.

Οι ομιλητές και οι υπόλοιπες Ελληνικές κοινότητες θα βρίσκονται στην Πάτρα από τις 15 Φεβρουαρίου. Στην ημερίδα θα συγκεντρωθούν μέλη από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τις κοινότητες ανοικτού λογισμικού, επαγγελματίες και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ανοικτού λογισμικού και όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοικτό κώδικα, το web και την ανάπτυξη λογισμικού γενικότερα.

Οι ομιλίες θα καλύπτουν θέματα γύρω από το Drupal 8, την τελευταία έκδοση του Drupal, μιας πλατφόρμας για την ανάπτυξη ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών, αλλά και γύρω από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη λογισμικού και τα εργαλεία που υπάρχουν. Θα υπάρξουν και ομιλίες για επαγγελματικά μοντέλα αλλά και sprints όπου όλοι θα μπορούν να συνεργαστούν μαζί για κάποιες ώρες για να βελτιώσουν το Drupal και όχι μόνο.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουάριου, στο POS Coworking Space (Γούναρη 69), θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια (workshops) και sprints στο ανοικτό λογισμικό και το Drupal.

Οι Ελληνικές κοινότητες Drupal θα συναντηθούν στην Πάτρα από τις 15 μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Drupal Day Patras στο

https://drupaldaypatras.github.io/ και να ενημερώνεστε τόσο μέσω της

Ελληνικής κοινότητας(http://mydrupal.gr/drupalday-patras-18-fevroyarioy-2017) αλλά και

μέσω facebook (https://www.facebook.com/events/1162375790541749/).

Επικοινωνία: info@drupal-camp.gr

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com