ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

30 Ημέρες Για Το WordCamp Athens 19-20 Νοεμβρίου 2016

Η ελληνική κοινότητα του WordPress διοργανώνει το διήμερο συνέδριο WordCamp Athens 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2016.

unnamed

Τι είναι ένα WordCamp

Περίπου το 40% των sites που διαβάζεις καθημερινά, έχουν δημιουργηθεί με βάση το ανοικτό λογισμικό του WordPress. Τα WordCamps είναι τα επίσημα συνέδρια του WordPress που διοργανώνονται σε κάθε μεγάλη πόλη του κόσμου. Στα WordCamps, συζητάμε διάφορα θέματα: web, development, design, social media, startups, e-commerce, blogging και πολλά άλλα. Tα WordCamps, σε παγκόσμια βάση, υποστηρίζονται και διοργανώνονται υπό την αιγίδα του από το WordPress Foundation -το επίσημο και κοινωφελές ίδρυμα που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress.

Τοποθεσία

Το main event, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 19 Νοεμβρίου. Θα αποτελείται από 2 παράλληλα sessions ομιλιών.  Το πρώτο θα διεξαχθεί στο χώρο του Μηχανουργείου, ενώ το δεύτερο στην Αποθήκη Δ9‘, που βρίσκεται σε απόσταση 40 μέτρων από το μηχανουργείο. Οσοι έχετε αγοράσει ήδη το εισιτήριό σας θα λάβετε τις επόμενες ημέρες ένα email στο οποίο θα καλείσθε να επιλέξετε 10 από τις 20 (στο σύνολο) ομιλίες, που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε. Αυτό θα μας βοηθήσει στην κατανομή των ομιλιών στους δύο χώρους, για αυτό θα θέλαμε να δηλώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις προκειμένου τόσο η οργανωτική ομάδα, όσο και εσείς οι ίδιοι να διευκολυνθείτε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Το Πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, με πλήρη χρονοδιαγράμματα και θέματα ομιλιών, για τις οποίες όμως μπορείτε να ενημερώνεστε και εδώ.

Το registration θα ξεκινήσει στις 8 π.μ και θα ολοκληρωθεί στις 9 π.μ, οπότε και θα ξεκινήσει επίσημα το συνέδριο. Είναι σημαντικό να έχετε άμεσα διαθέσιμο -σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή- το αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου σας, το οποίο βρίσκεται στο email που σας απεστάλη ακριβώς μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μαζί με το καρτελάκι σας, θα λάβετε και μερικά αναμνηστικά. Είναι πολλά, χρήσιμα και όμορφα. Φυσικά, στα διαλείμματα μεταξύ των ομιλιών θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το καθιερωμένο networking αλλά και να απολαύσετε το φαγητό, για το οποίο έχει φροντίσει από την οργανωτική ομάδα ο Κώστας (τον αγαπάμε λίγο περισσότερο για αυτό).

Παράλληλα θα μπορείτε να βρείτε και υπηρεσίες γύρω από το WordPress, στα τραπέζια των χορηγών μας, που θα βρίσκονται στον χώρο του Μηχανουργείου σε όλη τη διάρκεια του event.

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου περιλαμβάνει το Contributor Day, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Θα διεξαχθεί στον χώρο του Found.ation, που βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από την Τεχνόπολη. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος λόγω της έκτασης του χώρου, θα ανοίξει μία φόρμα εγγραφών στις 31 Οκτωβρίου. Με δεδομένη την υψηλή ζήτηση και τον περιορισμένο χώρο, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

 

Πηγή άρθρου: https://2016.athens.wordcamp.org

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com