ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Ο πρόεδρος του #Free #Software #Foundation Europe στην Αθήνα

Ο Matthias Kirschner θα δώσει τρεις διαλέξεις στις 24,  25 και 26 Οκτωβρίου.

O πρόεδρος του Free Software Foundation Europe (FSFE), Matthias Kirschner, θα επισκεφθεί την Αθήνα για να δώσει δύο ομιλίες, καθώς και για να γνωρίσει από κοντά την ελληνική κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού.

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στις 17:15, παρουσίαση, από τον πρόεδρο του FSFE Matthias Kirschner (“Free Software 1+1: Explaining typical misunderstandings”), καθώς και από την συντονίστρια της νομικής ομάδας του FSFE Polina Malaja (“DSM, EIF, RED: Acronyms on the EU level and why they matter for software freedom”).

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 19:00, ο πρόεδρος του FSFE θα δώσει ακόμα μία ομιλία στο Hackerspace.gr (“The long way to empower people to control technology”) και στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της ελληνικής κοινότητας ελεύθερου Λογισμικού.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση  Ημερίδα με θέμα  “Ελεύθερο – Ανοικτό Λογισμικό, Ανοικτή Πρόσβαση και Επιχειρηματικότητα”  στο  Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ) (χάρτης)

Οι ομιλίες θα δοθούν στα αγγλικά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πηγή: http://gr.pcmag.com

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com