ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Ubuntu Online Summit (UOS): 15-16 Νοεμβρίου 2016

Το Ubuntu Online Summit(UOS) είναι η πλέον καθιερωμένη διαδικτυακή συνάντηση των προγραμματιστών και των χρηστών, οι οποίοι συζητούν (γιορτάζουν μπορούμε ίσως να πούμε) για τη νέα έκδοση του Ubuntu (αυτή τη στιγμή 16.10 Yakkety Yak), αλλά εκφράζουν απόψεις, ιδέες, καθώς και μελλοντικά σχέδια για την επερχόμενη (Ubuntu 17.04).

UbuntuCommunity-540x330

Το πιο σημαντικό ίσως στο UOS είναι ότι οι χρήστες μπορούν να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τους developers, να συζητήσουν, να κάνουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από προγραμματιστές και άτομα υπεύθυνα για την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος.

Το UOS αποτελείται από sessions(συνεδρίες) που δημιουργούν developers, αλλά και χρήστες. Το πρόγραμμα δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη, αναμένεται εντός των ημερών. Για όποια εξέλιξη παρακολουθείστε αυτή τη σελίδα: http://summit.ubuntu.com

YAKKETY-MOUNTAINS

Τα sessions αναμεταδίδονται ζωντανά, συνήθως μέσω Google Hangouts (YouΤube), ενώ ταυτόχρονα υπάρχει το ανάλογο κανάλι στο IRC όπου μπορεί κάποιος να κάνει τις ερωτήσεις του και να συμμετάσχει από εκεί.
Όλες οι λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στη σελίδα του summit όταν ετοιμαστεί το πρόγραμμα.

Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κάποιος το UOS, τα sessions που τον ενδιαφέρουν, ώστε να ενημερωθεί σχετικά με τις εξελίξεις (από πρώτο χέρι) για το λειτουργικό σύστημα Ubuntu/Linux.

Πηγή άρθρου: http://www.ubuntu-gr.org

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com