ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Mattermost – Ένα εξαιρετικό open source alernative του slack

Ως εναλλακτική λύση στις ιδιόκτητες και κλειστές εφαρμογές μηνυμάτων SaaS,  το Mattermost είναι ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα για την επικοινωνία μιας ομάδας, καθιστώντας την αναζητήσιμη και προσβάσιμη οπουδήποτε. To Mattermost είναι γραμμένο σε γλώσσα Golang και React και μπορεί να τρέξει άμεσα σε Linux binary με άδεια MIT είτε σε MySQL ή Postgres.

 

four_themes_no_menu1 android-voice

Το Mattermost είναι:

  •  Slack-compatible, άλλα όχι Slack-limited – Οι λειτουργίες του  Mattermost ανταγωνίζονται τα χαρακτηριστικά του Slack, και υποστηρίζουν ένα υπερσύνολο των εισερχόμενων και εξερχόμενων webhook integrations του Slack, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με τις υπάρχουσες Slack integrations. Από τις υπάρχουσες ομάδες του Slack σας, μπορείτε να εισαγάγετε τους χρήστες, το ιστορικό του δημόσιου καναλιού σας και ακόμη και το θέμα ρύθμισης χρωμάτων του στο Mattermost.
  • Εφαρμογές για κινητά και desktop, εκτός από το web – Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Mattermost σε τηλέφωνα ή τάμπλετ iOS ή Android και φυσικά σε λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac.
  • Εύκολη ανάπτυξη, διαχείριση και αναβάθμιση – Το Mattermost τρέχει ως Linux binary,  ως εικόνα Docker, και σε πολλές άλλες μορφές. Μπορείτε να δοκιμάσετε μέσω  one-line Docker install, ενώ υπάρχουν δεκάδες οδηγοί εγκατάστασης διαθέσιμοι
  • Υποστηρίζεται από μια ζωντανή κοινότητα – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mattermost με δεκάδες  integrations της κοινότητας και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Jira, IRC, XMPP, Hubot, Giphy, Jenkins, GitLab, Trac, Redmine, SVN, RSS / Atom και πολλών άλλων. Μπορείτε ακόμη να κατασκευάσετε και να μοιραστείτε τις δικές σας εφαρμογές χρησιμοποιώντας ταν διαθέσιμα  APIs και τους οδηγούς

Διαβάστε αναλυτικά τις λειτουργίες του Mattermost

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com