ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Απολογισμός της ημερίδας για το WordPress στις 02/04

Το Σάββατο 02/04/2016 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εισαγωγική Ημερίδα στο WordPress που έλαβε χώρα στο κτήριο Innovathens, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Ομάδας εργασίας για το Ανοιχτό λογισμικό της EΕΛ/ΛΑΚ  (http://opensource.ellak.gr) και της  Ελληνικής Κοινότητας του WordPress σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Στην αίθουσα του innovathens  που ήταν γεμάτη από νωρίς, παρευρέθησαν bloggers, content editors, δημοσιογράφοι, web developers και πλήθος κόσμου που προσέγγιζε με ενδιαφέρον το WordPress από διάφορες οπτικές γωνίες. Συνολικά οι ομιλητές κάλυψαν ένα πολύ μεγάλο μέρος των πιο επίκαιρων και hot θεμάτων γύρω από το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων.

Παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα της χρήσης του WordPress, θέματα ασφάλειας και διάφοροι τρόποι χρήσης και αξιοποίησής του. Το εύρος των θεμάτων που συζητήθηκαν, καθώς και η συνολική ποικιλία των Ερωτο-Απαντήσεων παρείχαν στους παρευρισκόμενους ιδέες και λύσεις έτσι ώστε να προβάλλουν ή και να βελτιώσουν την διαδικτυακή τους παρουσία.

Το πρόγραμμα της ημερίδας είχε ως εξής:

Όλες οι παρουσιάσεις και το βίντεο της εκδήλωσης θα δημοσιευτούν σε λίγες μέρες στο https://opensource.ellak.gr.

wp3

wp2

wp4

 

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com