ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

#AgileCrete Coach+Dev Camp 2016 στο Ηράκλειο της Κρήτης, 28-30 Ιουλίου 2016

Feedback-Id-love-to-participate-in-your-session-1024x480

Το #AgileCrete είναι ένα άκρως εξειδικευμένο συνέδριο τεχνολογίας που απευθύνεται σε προγραμματιστές και επαγγελματίες ανάπτυξης λογισμικού που χρησιμοποιούν μεθοδολογίες Agile Software Development, με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Παρ’όλα αυτά, το #AgileCrete δεν είναι συνέδριο – τουλάχιστον όχι με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν κεντρικές ομιλίες. Δεν υπάρχουν παρουσιάσεις και ούτε ομιλητές. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει και προκαθορισμένο πρόγραμμα. Ακόμη και όσοι παρακολουθούν το συνέδριο αυτό – διάσημοι προγραμματιστές και Agile Coaches που ασχολούνται με την πιο μοντέρνα μεθοδολογία ανάπτυξης λογισμικού σήμερα – δεν παρευρίσκονται απλά για να παρακολουθήσουν, αλλά απαιτείται να συμμετέχουν ενεργά.

Το #AgileCrete βασίζεται σε μία μορφή συνεδρίων γνωστή ως Open Space unconferences (un-conference = uncoGood-question-1024x480nventional conference = αντισυμβατικό συνέδριο), που προωθεί τη διάδραση και τη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων, ακόμη και κατά τη διάρκεια των απογευματινών εκδρομών κολυμπώντας στις παραλίες της Κρήτης, όπου εκτυλίσσονται συζητήσεις υψηλού τεχνολογικού περιεχομένου.

Θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, 28-30 Ιουλίου 2016. Ακολουθήστε το @AgileCrete στο twitter, για ενημερώσεις και ανακοινώσεις.

 

agile

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com