ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Athens Ruby Meetup #24 24/02/2016 @INNOVATHENS

Η ελληνική κοινότητα Ruby σε συνεργασία με την ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ (eellak.gr) για το Ανοικτό Λογισμικό (opensource.ellak.gr) και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS (innovathens.gr) σας καλούν στις Τετάρτη 24/02/2016 στις 18:00 στο 24ο Athens Ruby Meetup.

global_434448130Η Ruby είναι μια δυναμική, ανακλαστική, αντικειμενοστρεφής γλώσσα προγραμματισμού γενικής χρήσης η οποία γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μια τρομερή άνθηση χάρις στο Ruby On Rails Framework. Το Ruby on Rails, συχνά Rails ή RoR, είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης λογισμικού web ανοιχτού κώδικα που ελαχιστοποιεί τον χρόνο, τον κόπο και τις γραμμές κώδικα που χρειάζεται για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μίας web εφαρμογής. Υποστηρίζει πολλές τεχνολογίες αιχμής αυτή την στιγμή στο web web (XML, feeds, AJAX κ.λ.π.) ενώ πολλά γνωστά sites έχουν βασιστεί στο μεγαλύτερο μέρος τους σε Ruby on Rails. Ενδεικτικά : github, themeforest, slideshare, scribd, shopify, hulu basecamp και twitter.

Τα μέλη της ελληνικής κοινότητας Ruby συνέρχονται για 24η φορά, για μια συζήτηση πάνω στην γλώσσα Ruby προγραμματισμού, και καλούν στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και να πειραματιστούν στην Ruby,

Θέματα του Meetup:

“Developing plugins for Redmine” by Lazarus Lazaridis

Testributor for automated parallel testing” by Spyros Brilis

Η συμμετοχή στο Athens Ruby Meetup είναι ελεύθερη και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Info

Ημέρα: Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα: 18:00

Χώρος Διεξαγωγής: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, κτίριο: Αεριοφυλάκιο 2, χάρτης)

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com