ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα συμμετοχής στο JavaScript Day, 29/01

global_438733408.jpegΗ ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ για το Ανοικτό Λογισμικό, σε συνεργασία με το Ελληνικό JavaScript User Group GreeceJS και  τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS, διοργανώνουν στις 29 Ιανουαρίου 2016, στις 18:00 ένα εισαγωγικό εργαστήριο στην γλώσσα Javascript.

Η JavaScript είναι από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού στον Παγκόσμιο Ιστό και με ένα τεράστιο όγκο πλαισίων και των βιβλιοθηκών. Χρησιμοποιείται με ενιαίο τρόπο στο διαδίκτυο, ανεξαρτήτως από την γλώσσα προγραμματισμού στον server και είναι συμβατή με όλα τα σύγχρονα PCs, tablets, phones.

Τα τελευταία χρόνια η JavaScript έχει τραβήξει ακόμη περισσότερο τα βλέμματα καθώς υλοποιούνται πολλά ενδιαφέροντα λογισμικά που την υποστηρίζουν, ενώ παράλληλα έχει αρχίσει να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς καθώς οι βιβλιοθήκες που έχουν υλοποιηθεί σε αυτήν την κάνουν ακόμα πιο ευέλικτη και πιο αναγνωρίσιμη.

Το εργαστήριο στη γλώσσα JavaScript  που θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου από το Ελληνικό JavaScript User Group, έχει σαν στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στον προγραμματισμό μέσω javascript και θα καλύψει τα εξής θέματα:

  • Javascript from the Beginning by Dimitrios Michalakos, Technology Manager @VisionMobile & Elias Niaos, Senior Software Engineer @PDS
    • What is JavaScript, really? We will introduce you to the Javascript language and discuss some of its fundamental concepts.
  • Rethinking Async in Javascript by Stratos Pavlakis, UI Tech Lead @Workable & Sokratis Vidros, Senior Software Engineer @Workable
    • How do we deal with asynchrony in Javascript? A walkthrough on the topic, starting from callbacks and touching CSP.

Χώρος Διεξαγωγής: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, Πειραιώς 100, Γκάζι

Η συμμετοχή στο εργαστήριο του JavaScript είναι ελεύθερη και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com